Horoscop luna martie 2013 – zodia Pesti

0
84
Horoscop anul 2013 Anul Sarpelui de apa

Horoscop luna martie – iubire, cuplu, familie, zodia Pesti 2013

Foarte multe probleme astrale se nasc in luna martie, cel putin la inceputul lunii pentru nativii din zodia Pesti, insa pot trece destul de repede, chiar dupa data de 3 martie. Insa aceste probleme pot fi intelese si ca dificultati create din cauza agitatiei, asa cum se pare ca se arata in toate zodiile, specific lunii martie. Totusi cel mai indicat este ca acesti nativi sa isi pastreze calmul pe care il au de regula si sa nu se avante in tot felul de speculatii. Sa vedem totusi cum influenteaza astrele destinul zodiei Pesti in luna martie in planul iubirii si al familiei, cat si in planul cuplului. Luna martie aduce agitatie cum am spus zodiei Pesti, o agitatie considerata intr-un fel benefica.

Ei incep sa se faca remarcati la locul de munca, ceea ce va fi direct proportional cu atractia fata de sexul opus. Acum planul locului de munca va interactiona sau daca nu chiar se va uni cu iubirea, cu relatiile. Poate sa fie vorba despre atragerea partenerului in viata profesionala sau despre implicarea vietii profesionale in iubire. Aici avem si foarte multe speculatii care tin de orizontul creativ al Pestilor, deoarece ei avand o supradoza de energie, devin tot mai sociabili, ceea ce ii face sa debordeze de farmec si sa arate lumii din ce sunt facuti, in sensul metaforic.

Horoscop  luna martie - iubire, cuplu, familie, zodia Pesti 2013

Totusi astrele se unesc in casa Pestilor, aducand poate un echilibru mult dorit, o pace superioara, iar relatiile cu persoana iubita vor tine foarte mult de tot ceea ce inseamna relatiile tale cu cei din jur. Nativii Pesti nu numai ca au foarte mult succes in aceasta perioada insa vor comunica foarte bine, relatiile cu familia vor fi din ce in ce mai puternice, se va emana o doza puternica de atractie in conflicte, orice s-ar intampla toata lumea pare sa te aprobe si sa te aprecieze pentru ideile tale, iar eleganta de care dai dovada in exprimare nu poate sa-ti aduca decat multe cuceriri.

Aici vorbim si despre nativii din zodia Pesti care sunt singuri cat si despre cei care a deja o pereche. Atentie! E posibil ca cei care sunt deja implicati intr-o relatie sa se lase purtati de val si sa aiba aventuri, ceea ce le va cauza reale probleme, insa cine mai sta sa se gandeasca la asta cand emana atat forta si energie? In a doua parte a lunii, veti pune la punct si o intreaga strategie, veti reusi sa va faceti un talent din a atrage prin vorbe dulci, prin reactii emotionale, prin priviri lungi si duioase, cat si prin seductie.

Forta de care nativii din zodia Pesti dau dovada in aceasta luna ii propulseaza mai ales pe cei care lucreaza in domeniul artei in centrul atentiei. Foarte favorizati sunt actorii, pictorii sau chiar cei care trebuie sa se exprime prin intermediul cuvintelor, de pilda scriitori sau jurnalisti, ori cei din domeniul umanitar care lucreaza cu asociatii sponsorizatoare. Se pare ca cele mai potrivite zile din luna martie a anului 2013 pentru relatii, iubire, colaborari, intalniri si apropieri familiale sunt urmatoarele: 5, 9, 13, 15 martie, zile in care veti putea obtine absolut orice doriti prin farmec si prin vorbe dulci, incercand cu diplomatie sa va exprimati punctul de vedere, cat si zilele de 20, 23, 29, 30 martie.

Pentru calatorii insa si distractii cele mai bune zile ale lunii martie sunt zilele de 2, 5 si 7 martie, zile in care puteti sa depasiti orice obstacol, cat si zilele de 10, 15, 20, 22 martie, zile in care puteti sa va bucurati alaturi de persoana iubita sau alaturi de prieteni de mici vacante sau drumuri pe care le faceti fie in interes de serviciu, de scoala sau pentru simplul vostru amuzament.

Un sfat din partea noastra insa in ceea ce priveste acest plan de interactiune cu oamenii este sa nu profitati de farmecul pe care il aveti ca sa castigati ceva anume, deoarece daca in cele din urma vor suferi unele persoane nu vreti sa le aveti pe constiinta. Mai ales pentru ca Pestii sunt cei mai compasivi nativi din intregul zodiac si ei vor resimti suferinta pe care o cauzeaza altora din intreaga lor fiinta si cu siguranta nu vor avea apoi liniste. Daca in prima parte a lunii martie e posibil sa apara cateva conflicte asa am precizat atunci aveti mare grija ca acestea sa nu se reverse catre toata luna, numai de voi depinde ca lucrurile sa mearga atat de bine precum va preconizeaza astrele.

Citește și:  Horoscop luna martie 2013 - zodia Gemeni

Finante, cariera, contracte – luna martie – Pesti 2013

Finante, cariera, contracte – luna martie – Pesti 2013

Cat despre finante se pare ca in luna martie a anului 2013 nativii din zodia Pesti vor avea tot la fel de multe de castigat. Asa cum spuneam la inceput luna este benefica pentru ei chiar daca sta sub semnul agitatiei. Foarte mult impliniri si foarte multe castiguri bazate parca pe aceeasi capacitate de seductie. Insa nativii din zodia Pesti trebuie sa aiba foarte mare grija in ceea ce investesc, pentru ca astfel ei pot da gres si sa iasa in pierdere, chiar daca gaura va fi acoperita destul de repede. Pe de alta parte trebuie sa mai tinem cont si de faptul ca implinirea tine si de starea lor afectiva, iar daca isi iau elanul necesar atunci nimic nu ii va mai impiedica sa urce pe scara de aur catre cer.

De asemenea mentionam ca sunt favorizati mai ales cei care lucreaza in domeniul intelectual, cei care sunt nevoiti sa isi foloseasca creativitatea si nu forta fizica, bruta, cat si cei care comunica, au legaturi cu oamenii. Se intrevad o serie de catistiguri si din alte afaceri in afara de locul de munca propriu zis pentru cei care lucreaza, poate sa fie vorba despre  o colaborare extracuriculara, poate sa fie vorba despre un castig la loto, foarte multe variante sunt valabile si permise in acest context incendiar. Cel mai bun lucru pentru ei este ca probabil nimeni nu le va pune bete in roate si toata lumea ii va aprecia, nimeni nu ii va vorbi de rau si toti se vor bucura pentru realizarile pe care le au. Acest lucru se va transforma poate in realizarea cea mai de pret a nativilor Pesti.

Un alt punct favorabil mai este si acela ca veti reusi sa va faceti afirmat prin idei, prin principii cat si prin calitatile multiple de care te bucuri, ceea ce tinde sa duca in cele din urma la mai multe colaborari si cunostinte. Bine este insa ca veti beneficia si de intelegerea celor din jur. Cele mai bune zile din luna martie pentru cariera, bani si investitii sunt zilele de 3, 4, 5 si 8 martie cat si zilele de 27, 28 si 30 martie. Aici vorbim si despre nativii din zodia Pesti care sunt singuri cat si despre cei care a deja o pereche.

Atentie! E posibil ca cei care sunt deja implicati intr-o relatie sa se lase purtati de val si sa aiba aventuri, ceea ce le poate cauza reale probleme, insa cine mai sta sa se gandeasca la asta cand emana atat forta si energie? In a doua parte a lunii, veti pune la punct si o intreaga strategie, veti reusi sa va faceti un talent din a atrage prin vorbe dulci, prin reactii emotionale, prin priviri lungi si duioase, cat si prin seductie.

Sanatate si context social – luna martie – 2013 – zodia Pesti

Sanatate si context social – luna martie – 2013 – zodia Pesti

Sanatatea nativilor din Zodia Pesti e posibil sa fie putin deranjata de toata aceasta agitatie din luna martie, desi sunt plini de entuziasm, au un tonus foarte bun si reusesc sa se ridice la asteptarile celor din jur, sa faca fata la orice situatie. Totusi trebuie sa aiba grija la metodele pe care le adopta pentru a se relaxa deoarece cele  vechi nu mai sunt de anverguura si nu le mai fac bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.