Interpretare vis in care apare „a umbla”

0
527
Interpretare vis in care apare „a umbla

Interpretarea viselor in care apare „a umbla”. Atunci cand visezi ca umbli beat inseamna ca te ameninta o boala iar daca visezi ca umbli cu capul descoperit inseamna ca vei reusi sa dobandesti un beneficiu trecator. Pe de alta parte daca visezi ca umbli de colo – colo, aiurea, inseamna ca vei fi inselat iar daca visezi ca umbli cu o candela in mana inseamna ca vei face o calatorie ori ca ai o viata spirituala incarcata.

Cand visezi ca umbli descult inseamna ca vei fi saracit, vei trai in mizerie, ori e semn de lepra. Daca visezi ca umbli dupa cai inseamna ca vei avea pierderi in familie iar daca visezi ca umbli ca un caine ori dupa un caine, inseamna ca dusmanii tai se vor indeparta.

Daca visezi ca umbli dupa gaini inseamna ca vei primi vesti tarzii ori vei avea un mostenitor iar daca visezi ca umbli dupa o persoana inseamna ca nu vei putea sa obtii castiguri ori rezultate intr-o anume situatie.

Daca visezi ca umbli dupa un porc inseamna ca boala te va ocoli iar atunci cand visezi ca umbli dupa vaci inseamna ca ai prieteni buni in familie. In cazul in care visezi gandaci care iti umbla pe corp inseamna ca vei avea parte de necazuri in dragoste si in familie iar daca visezi ca umbli in camasa inseamna ca iti vei pierde onoarea.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o uniforma

a umbla

Atunci cand visezi ca umbli prin curte inseamna ca vei avea dusmani pagubosi iar cand visezi ca umbli in gradina inseamna ca iti faci planuri inutile. Daca visezi ca umbli in haine albe inseamna ca vei dobandi mai multa intelepciune si daca visezi o sluga viseaza ca umbla in haine albe inseamna mult bine.

Insa daca cineva care ocupa o pozitie de conducere umbla in vis in haine albe inseamna ca ii va fi rau. Daca visezi ca umbli in somn inseamna ca te vei lipsi de greutati si atunci visezi ca umbli linistit inseamna ca vei avea parte de noroc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.