Barbatii sunt de pe Marte, femeile de pe Venus!

0
339
Barbatii sunt de pe Marte, femeile de pe Venus!

Toată lumea știe foarte bine: bărbații sunt de pe Marte, femeile de pe Venus! Ți s-a întâmplat vreodată ca, într-o dimineață geroasă de iarnă, să nu vrei să te dai jos din asternuturile călduțe, în timp ce el stătea în chiloți în dreptul ferestrei deschise, inspirând „aerul curat”?!

Sau l-ai urmărit vreodată bagând în el cantități îngrijorătoare de alcool, dar fără a intra în comă? Ți-ai urmărit vreodată iubita când se transforma parcă ar fi venită din altă lume, când aude de o promoție super? Sau ai pățit vreodată să te abții cu greu să nu vomiti un preparat „inovator” – din soia, porumb, măsline și brânză putrezită – în timp ce iubita ta îl savura fericită?!

De ce ți se întâmplă astfel de ciudățenii? Păi, explicația este simplă: bărbații sunt de pe Marte, femeile de pe Venus! Oamenii de știință sunt de acord: probabil că pe Marte, izvoarele naturale sunt formate din bere, nu apă, iar pe Venus, probabil că brânza mucegăită este singura mâncare bună!

Barbatii sunt de pe Marte

Să vedem, așadar, câteva dintre cele mai confuze aspecte caracteristice sexului opus, dovezi incontestabile că bărbații sunt de pe Marte, femeile de pe Venus! Pentru ea:

Ține minte: el nu pricepe și pace, de ce tu ții mortiș să petreci câte două ore închisă în baie înaintea unei ieșiri în oraș! Sigur, auzi răgetele lui de nerăbdare de la ușă măcar o dată pe săptămână! Ce faci acolo, te hrănești cu o substanță secretă de pe planeta ta?! Ce ar fi însă ca o dată să îi faci o surpriză și să nu te aranjezi deloc – nici măcar să nu te epilezi, și așa tot spune că îi plac femeile naturale!

El nu poate pricepe de ce o ții continuu cu „mâncatul sănătos”! Pentru specia masculilor, a mânca sănătos înseamnă a mânca ce îți place! Și ce-i cu băutura aia scârboasă din fructe naturale pe care i-o tot agiți în față? Nu poți să bei și tu bere, ca un om normal? Încearcă, totuși, să ții „dieta” lui cu pizza și bere timp de vreo lună – odată cu câteva kilograme în plus, bărbatul se transformă deodată în adeptul mâncatului sănătos – pentru tine! Căci dieta lui este bună doar pentru specia lui, tu ești prea fragilă…

Dacă mai este nevoie de o dovadă care să arate clar că bărbații sunt de pe Marte, femeile de pe Venus: el nu pricepe și pace de ce simți nevoia să comunici verbal constant! Specia ta nu are alte simțuri în afară de auz? Oamenii normali vorbesc cam un sfert de oră despre ce au mai făcut, iar apoi se concentrează pe lucrurile cu adevărat importante: somn, meciuri de sport, jocuri pe computer – lucruri prea complexe pentru tine!

Specia ta este cu adevărat ciudată pentru el dacă îi amintești de sex: voi pe Venus, acolo, nu faceți sex și dacă da, de ce așa de rar?! Există vreo regulă care vă interzice să faceți sex mai mult de o dată la două zile sau pur și simplu vouă nu vă place? Misterul trebuie deslușit!

Bărbații sunt de pe Marte, femeile de pe Venus: iar pe această ciudată planetă, locuitorii au ocupații și hobby-uri dintre cele mai ciudate și de neînțeles – modă, shopping, vedete, cărți! Cine are nevoie de așa ceva?!

Citește și:  Zodiacul indian

Acum, dovezi în sprijinul popularei teorii cum că bărbații sunt de pe Marte, femeile de pe Venus pentru el:

Să știi că ea, cu atât mai mult, nu pricepe de ce stai tu câte două ore în baie: nu plecați nicăieri, nu te epilezi, nu faci baie, nu te machiezi, nu te exfoliezi, nu te pensezi! Ce faci acolo, ai un aparat prin care vezi imagini de pe planeta natală? Cel mai ciudat este că intri fie cu un ziar, fie cu telefonul mobil – ceva suspect tot se întâmplă!

Ea nu poate înțelege deloc cum tu poți să introduci atâtea substanțe toxice în organism fără a intra în șoc! De aceea te și urmărește cu grijă și atenție – face un jurnal cu cantitățile de alcool pe care le poate absorbi specia ta – da, de aceea te sună noaptea când ești plecat și te întreabă cât ai băut! Iar dieta ta cu pizza și bere o face să te privească cu suspiciune și ură, caci se pare că specia ta este ferită de acumulări excesive de kilograme!

De ce bărbații sunt de pe Marte, femeile de pe Venus: modul de a comunica cu alte specimene diferă substanțial! Ea nu poate înțelege de ce nu vorbești! Te gândești cumva la lucruri importante – soarta lumii, planeta ta nativă? Această specie feminină ciudată nu simte și nu percepe apropiere și intimitate decât prin auz – deci dacă nu vorbești cu ea constant, parcă nu existi!

Specia ta are o preocupare majoră de neînțeles: sexul! Sex în practică, sex în fantezii, sex în jocuri, sex în filme! A propos de filme, ea nu pricepe rolul, funcția și atractia exercitată de acele filme – știi tu, acelea pe care te-a surprins urmărindu-le cu atât elan! În acest domeniu, mai bine nu dezvălui speciei străine toate preferințele tale, doar nu vrei să își înceapă un jurnal și despre obiceiurile sexuale ale marțienilor!

femeile de pe Venus

Dar ceea ce arată incontestabil că bărbații sunt de pe Marte, femeile de pe Venus sunt activitățile total diferite, de neînțeles pentru membrii speciei opuse: tu savurezi o ieșire la bere, un joc de sport, un joc pe computer, o emisiune politică, ca orice om normal! Însă ea, ea nu înțelege scopul acestor activități și încearcă să te convertească la activitățile speciei sale ciudate și chiar oripilante: shopping, filme romantice, plimbări în natură, prezentări de modă!

Cum va gestiona omenirea această permanentă dilemă? Un război nuclear, un război rece între sexe, extinderea homosexualității sau a celibatului? Nu, câștigătorul este greu de prevăzut și nu s-ar ajunge nicăieri!

Ambele specii fiind înțelepte și tolerante au ajuns și ele la eficienta deviză: unitate prin diversitate! La urma urmei, contrariile se atrag irezistibil, deci poate că este un fapt bun că bărbații sunt de pe Marte, femeile de pe Venus! Dacă am fi la fel, ne-am plictisi și am deveni o populație de narcisiști incurabili!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.