Interpretare vis in care apare o grota

0
918
Interpretare vis in care apare o grota

Interpretarea viselor in care apare o grota. Atunci cand visezi o grota inseamna ca simti nevoia sa evadezi undeva, sa te refugiezi, sa nu te mai vada nimeni, sa fii tu singur si sa iti plangi de mila sau dimpotriva sa te refugiezi in bratele unei persoane dragi tie. Grota din vis mai simbolizeaza si faptul ca ai nevoie sa fii protejat, vrei sa te dezvalui cuiva, sa iti sui secretele, sa ai un confident si sa nu mai tii totul doar pentru tine.

Atunci cand visezi ca te ascunzi intr-o grota inseamna ca reusesti sa gasesti un om care sa te asculte, sa te ingrijeasca. Grota din vis insa, mai ales daca este intunecata, mai poate insemna si faptul ca reusesti sa te cunosti mai bine pe tine, incepi sa te descoperi si sa iti folosesti mai bine si mai mult ratiunea. Incepi sa profiti de imaginatia cu care ai fost inzestrat.

Citește și:  Interpretare vis in care apare destinatie

grota

In cazul in care visezi o grota in munte ori in pamant si aceatsa apartine unui om sihastru inseamna ca nu vei mai avea probleme de sanatate, mai ales daca de curand ai avut o boala, reusesti sa gasesti tratamentul bun pentru tine si trebuie sa incerci sa ai incredere.

Puteti consulta si simbolurile pentru „groapa” sau „pestera”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.