Ghicitul in palma – Degete – Falange, incheituri, pozitia si forma varfurilor

1
1149
Ghicitul in palma (15)

In chiromantie atat palma cat si degetele au roluri esentiale distincte. Cand citim in palma trebuie sa avem grija la cum sunt tinute degetele in prima instanta, insa si la forma acestora. In cazul in care degetele sunt tinute lipite, persoana care le tine in acest fel este mai timida si mai precauta. Cand degetele sunt indepartate unele de altele avem de-a face cu o persoana extrovertita si increzatoare in fortele proprii.

Pentru a citi cat mai corect degetele trebuie sa fim foarte atenti si la detalii precum falangele (falanga este un os al mainii ce permite miscarea degetelor). Fiecare deget are cate 3 falange, doar degetul mare are doua. Un alt aspect de care trebuie sa tinem cont este incheitura degetelor, car pot fi de diferite forme cum ar fi noduroase sau fine. Aceste detalii de pot spune multe despre viata fiecarui om. Exista si 4 pozitii in care se pot afla degetele ce ne vor ajuta sa citim in palma. Nu ignorati nici forma varfurilor de la degete, care pot fi in 3 forme. Accesati link-urile de pe cuvinte pentru mai multe detalii despre fiecare metoda.

Pozitionarea degetelor

Desi poate parea ciudat, degetele au mai multe pozitii in cadrul mainii, mai exact patru. Fiecare din ele are o explicatie diferita si aduce un aport interesant in descifrarea ghicitului in palma.

Cand degetele se afla in linie dreapta, acestea semnifica o mare incredere in sine si mandrie cu privire la propriile abilitati ale respectivei persoane.

Daca degetele se afla intr-o pozitie putin curbata, persoana care le are este extreme de echilibrata si obiectiva cu propriile calitati si defecte. Cand degetul mic si cel aratator se afla in pozitii mai joase decat celelalte degete, persoana va avea o stima de sine scazuta. Cand degetul mijlociu si cel aratator au aceeasi lungime, acestea vor reprezenta o persoana aroganta, ambitioasa si superficiala.

Cand toate degetele se afla intr-o pozitie putin curbata insa degetul cel mic se afla mult mai in jos, acesta devine un semn al unei vieti pline de greutati care vor necesita ca persoana care le are sa se salveze singura si sa invete din greselile proprii. Majoritatea oamenilor au acest fel de degete.

Forma varfurilor de la degete

Varfurile degetelor au si ele forme diferite, mai exact trei, si fiecare forma are o explicatie diferita. Varfurile degetelor pot fi spatulate, patrate si conice.

Varfurile spatulate ale degetelor apartin oamenilor inventivi si practici. Acesti oameni sunt agitati, le plac schimbarile si aventurile.

Citește și:  Interpretare semne persoane, siluete, părți din corp și copii ce apar la ghicitul in cafea

Oamenii cu varfuri patrate ale degetelor sunt mai practice si prefera sa lucreze dupa programe si sabloane bine cunoscute. Acestia gandesc metodic si prefera sa fie ordonati.

Persoanele cu varfuri conice ale degetelor au o gandire practica si sunt sociabile, istete si idealiste. Aceste persoane sunt sensibile si interesate de viata spirituala. Un sub-top al varfurilor conice sunt varfurile ascutite care desemneaza oameni intuitivi care sunt usor de influentat de altii.

Exista si oameni care au forme combinate ale varfurilor degetelor, acestia fiind interesati de mai multe domenii variate. Sunt totodata si indemanatici, adaptabili si pot cadea in picioare in orice situatie se afla.

Falange

Ghicitul in palma - Falangele degetelor
Ghicitul in palma – Falangele degetelor

Fiecare deget este impartit in trei zone distincte care poarta numele de falange. Fiecare falanga ar trebui sa aiba o lungime egala cu celelalte care apartin aceluiasi deget. Cand o falanga este mai lunga decat celelalte doua ale aceluiasi deget, atunci energiile respectivei falange vor fi folosite mult mai mult fata de restul. Cand o falanga este mai scurta, energia acesteia este latenta si deci va ramane neutilizata.

Cand pe falanga de la baza a degetelor, cea situata cel mai aproape de palma, se afla linii subtiri, acestea devin semne ale oboselii, fiind numite liniile efortului. Persoanele care au aceste linii au nevoie de cateva zile de relaxare si odihna. Liniile de la prima falanga – cea care prezinta si unghia – poarta numele de liniile stresului si sunt un rezultat al stresului cauzat pe o perioada indelugnata.

Cand toata falangele din varful degetelor sunt lungi, acestea vor desemna o persoana cu inclinatii spiritualiste, interesate de meditatie si de sensurile vietii. Falangele din mijloc sunt cele care fac legatura cu aspectele materiale ale societatii si vietii in general. Cand falangele din mijloc sunt lungi si groase sau umflate, acestea vor reprezenta o persoana lacoma si ingaduitoare.

Incheieturile degetelor

Degetele mainii prezinta incheieturi care sunt fie noduroase fie fine, acestea prezentand diferite detalii legate de viata si personalitatea persoanei. Oamenii cu incheieturi noduroase sau vizibile obisnuiesc sa se gandeasca mult mai mult si serios inainte de a actiona sau spune ceva.

Oamenii care au incheieturi fine – cele care nu ies in evidenta – se bazeaza in principal pe intuitie si pe propria lor inspriatie, negandind prea mult inainte de a se arunca in vorbe sau actiuni aventuroase. In general numarul acestor oameni este mai mare decat cel al persoanelor cu incheieturi noduroase ale degetelor.

1 COMENTARIU

  1. Eu am cateva linii diferite pe palme fata de ceilalti oameni. Sunt asa de cand ma stiu si nu sunt din vreun accident pentru ca le am la ambele palme
    Incerc de mult timp sa inteleg de unde le am si ce inseamna, dar nu am reusit pana acum.
    Ma poate contacta cineva care sa imi explice?
    Email: david_szabo20@yahoo.com
    Multumesc anticipat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.