Interpretare vis in care apare o glezna

0
697
Interpretare vis in care apare o glezna

Interpretarea viselor in care apare o glezna. Atunci cand visezi o glezna inseamna ca in realitate vrei sa obtii sprijin de la cineva, vrei sa fii ajutat, indrumat in viata, sustinut in ideile pe care le ai, trebuie sa incerci insa sa si soliciti acel ajutor, deoarece nimeni nu va veni sa te intrebe daca ai nevoie de ceva anume.

Cand visezi ca faci un joc de glezne inseamna ca te va cuprinde o stare de neliniste, vei vrea sa pleci, sa urmezi un drum lung, sa cauti si sa cunosti lumea.

Atunci cand visezi ca ai o entorsa la o gleza inseamna ca vei avea parte de cateva piedici, poate chiar unele persoane cunoscute iti pun piedici in calea fericirii, nu vor sa te vada progresand insa in cele din urma totul va fi bine deoarece pana si o entorsa se repara.

glezna

Trebuie insa sa fii suficient de perseverent si de matur cat sa stii ca trebuie sa lupti in continuare.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un harem

Atunci cand visezi ca iti sangereaza glezna sau ca esti lovit la ea inseamna ca nu mai poti fi atat de maleabil, iti pierzi din farmec, din incredere fata de viata, din energie si din dorinta de a face ceva, pur si simplu iti pierzi motivatiile si simti ca nu mai are sens sa lupti, vrei doar sa ajungi la un punct de stabilitate normala.

Jocul de glezne din vis mai poate sugera si faptul ca e posibil sa fii nevoit sa faci un drum lung, sa pleci intr-o calatorie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.