Interpretare vis in care apare un contor

0
469
Interpretare vis in care apare un contor

Interpretarea viselor in care apare un contor. Atunci cand visezi un contor pe care il citesti, fie ca e de gaze fie ca e de curent, inseamna ca in realitate trebuie sa ceri sfatul unei persoane care este mai experimentata fata de tine in anumite situatii ori domenii.

Contorul din vis mai poate fi luat si ca o unitate de masura, e posibil sa vrei sa iti autoevaluezi viata, sa tragi linie si sa vezi ce ai realizat pana la acel moment dat, fie pentru tine, fie ca cineva din jurul tau iti cere.

Se poate vorbi si de alt context al contorului in vis si anume acela ca in cazul in care iti apare la un loc de munca, cu birouri sau alte indicii legate de lucru, inseamna ca trebuie sa fii mai precaut cu sarcinile pe care ti le-ai asumat, trebuie sa incerci sa iti finalizezi proiectele la timp, fara ca sefii sa traga de tine.

Contorul din vis mai poate sugera si ideea de limita, de constrangere sau autoconstrangere, de genul „atat ai avut voie”, mai ales pentru ca fie nu se mai poate sa mergem pe acel drum vechi, deoarece am epuizat toate variantele, fie cineva ne impune sa ne schimbam de dragul societatii si de dragul starii de bine a majoritatii.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o beteala

Aceste constrangeri sau limite impuse ori autoimpuse se pot referi la orice, fie la alimentatie, poate aveti un regim neechilibrat, ar trebui sa va mai temperati, fie la relatiile cu persoanele de sex opus, pe care prea le luati drept aventuri, ar trebui sa deveniti mai serios, fie la locul de munca, poate va epuizati la maxim si trebuie sa mai luati o pauza.

Pe de alta parte un contor din vis mai inseamna si faptul ca cineva va monitorizeaza non stop, e cu ochii pe dumneavoastra si nu va da pace, deoarece asteapta sa cedati, sa gresiti la un moment dat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.