Interpretare vis in care apare un episcop

0
4132
Interpretare vis in care apare un episcop

Interpretarea viselor in care apare un episcop. Atunci cand visezi un episcop inseamna ca te asteapta un proces, episcopul din vis fiind adesea un semn rau. Mai simbolizeaza si o speranta care poate fi indreptatita insa a vorbi cu un episcop in vis simbolizeaza clar un proces ce va aparea in curand, o cauza de neintelegere, iar daca visati ca va binecuavnteaza un episcop inseamna ca veti avea parte de un eveniment fericit in casa ori in viata.

Cand visati un episcop care are cruce atarnata de gat inseamna ca veti avea parte de procese insa acestea se vor termina cu bine iar un episcop cu bastonul in mana simbolizeaza tot un proces.

Un episcop in altar, daca va apare in vis, inseamna ca veti avea parte de mult optimism in viitor si daca il vedeti la o procesiune inseamna ca sunteti o persoana calma si serioasa, iar din acest motiv veti avea numai de castigat. Daca te visezi in haine de episcop inseamna ca ai parte de nadejde, nu trebuie sa disperi, indiferent in ce situatie te-ai afla, deoarece in cele din urma multe din viata ta se vor termina exact cum iti doresti.

Atunci cand visezi un episcop se spune ca in curand va aparea o mare disputa in casa ta, care poate se va fnaliza chiar la tribunal, avan din vederev ca scadalul va fi de proportii. Daca visezica te binecuvanteaza un episcops sau visezi ca binecucanteaza pe altii inseamna ca vei participa la momente frumoase in viata alaturi de cei dragi.

Cand visezi un episcop cu crea in gat inseamna ca in realitate trebuie sa te astepti la un destin favorabil, e posibil sa ai parte de impliniri mai ales pe plan profesional. Daca visezi un episcop cu baston in mana inseamna ca vei fi chemat sa dai raspundere pentru unele fapte pe care le-ai comis in trecut iar acum acestea isi arata repercuiunile asupra vietii tale.

episcopi

Un epicop in fata altarului in vis inseamna ca trebuie sa fii mult mai entuziast pentru ceea ce te asteapta deoarece sunt numai lucruri bune. In cazul inc are visezi un episcop la o procesiune inseamna ca trebuie sa fii mult mai senin, sa devii mai matur, indeplinindu-ti faptele cu o seriozitate mai mare.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un regiment

Se mai spune ca atunci cand visezi ca te gasesti cu un episcop pe strada inseamna ca trebuie sa lupti foarte mult, sa muncesti pana la epuizare ca sa iti atingi scopurile. Cand te visezi pe tine in uniforma de episcop inseamna ca poti spera, vei avea parte de ajutor exact cand nu te astepti si de la persoanele de la care nu te astepti, iar in cele din urma totul se va rezolva in favoarea ta, exact cum ai planuit.

In cadrul traditiei occidentale se spune ca atunci cand visezi un episcop acesta prevesteste faptul ca vei avea parte de o sarbatoare in familie, un eveniment care te bucura foarte mult atat pe tine cat si pe cei din jur, fiind vorba desigur de o cununie, poate ca se marita, insoara cineva sau de un botez, ori o adunare de neamuri, asa cum nu ati mai avut de mutl timp.

Unii talmaicitori de vise sunt de pare ca atunci cand visezi un episcop care iti da sfaturi inseamna ca in realitate vei avea parte de sfaturi foarte bune si de mult sprijin din partea unor persoane care au o experienta de viata mai mare ca tine, in plus toate se vor termina cu bine.

De regula traditia romaneasca nu apreciaa visul in care apare un cleric al bisericii ca fiind unul bun, deoarece el prevesteste poate moarte, sau mari nenorociri, tinand seama de faptul ca acesta este chemat de regula la inmormantari, la Sfantul Maslu, la spovedanii, insa ignorand si nuntile, botezurile, deoarece acestea oricum sunt bine asteptate.

De ce sperie atat un preot cand apare in vis? Pentru simplul motiv ca daa el poate sa aduca si rau, de cele mai multe ori e bine sa te feresti si de aspectele pozitive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.