Interpretare vis in care apare un jaguar

0
2159
Interpretare vis in care apare un jaguar

Interpretarea viselor in care apare un jaguar. Atunci cand visezi un jaguar inseamna ca oamenii idn jur te vorbesc de rau, e posibil sa incerce sa iti strice reputati sau sa te faca de fii urat de toata lumea, atunci cand visezi ca te alearga un jaguar inseamna ca un prieten te tradeaza. Jaguarul este un simbol al fortei si al pamantului, el fiind un stapan din munti, reprezentat astfel mai ales in America Centrala si in Africa.

In cadrul Americii de Sud un jaguar care apare cu patru ochi in vis reprezinta de regula faptul ca persoana care il viseaza are puteri predictive, se pricepe in treburile clarviziunii. Atunci cand visezi un jaguar ca se apropie de tine inseamna ca te vei afla intr-o situatie in care trebuie sa soliciti ajutprul unor persoane mai importante, vei avea nevoie de ocrotire.

Daca visezi ca alinti un jaguar inseamna ca ii influentezi pe cei din jurul tau cu cu mentalitatea pe care o ai si cu principiile tale, reusesti sa formezi dupa tine. Daca visezi un jaguar asasinat de cineva inseamna ca esti un om liber in exprimare, nu te lasi constrans, influentat, judecata ta este clara si gandirea foarte justa.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un bou

Jaguar

Atunci cand visezi un jaguar care alearga dupa victima sa si te trezesti inainte ca acest vis sa-ti arate finalul inseamna ca vei trece prin clipe de groaza, mai ales pentru ca te bagi singur in unele lucruri in care nu ai nici un interes si nici macar nu te privesc. Pe de alta parte jaguarul din vis reprezinta si faptul ca sunteti o persoana energica, aveti parte de multa agilitate, sunteti echilibrat din toate punctele de vedere si nu puteti fi mintit de nimeni.

Totodata jaguarul reprezinta si multa viteza, faptul ca detineti puterea intr-o anumita activitate, sunteti o persoana cu o minte agera si mereu abila, jaguarul fiind si simbolul magiei in unele traditii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.