Interpretare vis în care vezi foarfece

0
4

Dacă ai visat că ai tăiat ceva cu un foarfece înseamnă că ești cu gândul la trecut și asta te împiedică să te bucuri de prezent. Visul este un semn că trebuie să lași trecutul în urmă. Dacă ai visat că te tai la degete cu un foarfece înseamnă că vei pierde un lucru de valoare, sau vei cheltui o sumă mare de bani. A visa un foarfece mare este semn că ai prea multă încredere în oameni, prea mari așteptări și este bine să eviți să pui prea mult suflet, în toate. Visul arată că așteptările tale nu vor fi îndeplinite așa cum te-ai așteptat.

Un foarfece de aur în vis semnifică bucurie, prosperitate, bogăție, îndeplinirea unor dorințe pentru care ai făcut multe sacrificii. Dacă în vis vezi un foarfece care nu taie asta este semn de anxietate, frici, nesiguranță. Visul semnifică și faptul că nu ești prea încrezător în planurile tale. Dacă în vis vezi un foarfece foarte ascuțit înseamnă că îți vei consolida personalitatea, pentru că te străduiești mereu să fii cât mai bun în ceea ce faci.

Alte interpretări ale viselor în care vezi un foarfece:

 • Visul în care ucizi pe cineva cu un foarfece arată că viața ta se va schimba și este posibil să te desparți de cineva.
 • Un foarfece ruginit în vis te atenționează să fii mai atent la anumite afaceri pe care le faci pentru ca să previi pierderile de bani.
 • Dacă ai visat un foarfece folosit în intervenții chirurgicale este posibil să te îndepărtezi de cineva, să renunți la o persoană care s-a dovedit falsă și dificilă. Visul arată că vei scăpa de o dependență și viața ta va fi mai bună și mai calmă așa.
 • A vedea în vis un foarfece de bucătărie înseamnă că vei avea probleme financiare, îți va scădea bugetul pentru că faci cheltuieli prea mari.
 • Dacă în vis vezi un foarfece de unghii, asta este un semn că ceva îți va afecta reputația, este posibil să pierzi respectul unor oameni din preajma ta.
 • A visa foarfece ascuțit este semn de conflict interior, ce are legătură și cu tine și cu un alt om destul de apropiat.
 • Dacă în vis ai aruncat un foarfece este posibil să fii nevoit să iei decizii dificiile, care necesită mai multă analiză.
 • A vinde un foarfece prezice să trebuie să pleci undeva departe, să-ți abandonezi casa, să lași ceva în urma ta.
 • Visul în care ascuți un foarfece semnifică faptul că îți vei îmbunătăți abilitățile de comunicare.
 • Dacă în vis ai rănit un om cu un foarfece, asta arată că exagerezi cu ceva, cu dieta sau cu antrenamentul și asta îți poate afecta sănătatea.
 • A tăia pe cineva cu un foarfece este un semn rău, indică separare, ruptură în relație. Acest vis semnifică sentimente neplăcute, certuri, sfârșitul unei relații.
Citește și:  Interpretare vis în care apar jocuri de societate

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.