Interpretare vis in care apare o coada

0
1441
Interpretare vis in care apare o coada

Interpretarea viselor in care apare o coada. Din puncte de vedere spiritual atunci cand visati o coada inseamna ca veti avea parte de succes si o serie de actiuni vi se vor implini, va veti realiza in toate planurile. Coada de animal reprezinta un mare castig in viitorul apropiat iar daca in vis iti apare un animal cu coada foarte scurta inseamna ca vei fi cel pe baza caruia se va glumi foarte mult, cei din jur isi vor bate joc de tine, de tot ceea ce faci.

Atunci cand visezi un animal caruia ii creste o coada inseamna ca greselile pe care le vei comite iti vor fi iertate in unele circumstante, vor fi date uitarii, iar cei apropiati iti vor arata indulgenta si bunatate.

Atunci cand visezi ca tragi un animal de coada inseamna ca vei suferi de o boala pe cand un animal cu coada taiata inseamna nenorociri deoarece vei fi predispus sa comiti neglijente. Daca visezi ca tu esti cel care are coada inseamna ca va trebui sa iti ascunzi greselile fata de rude ori familie.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un asfalt

Atunci cand visezi ca iti implesteti parul in coada, fie ca esti fata fie ca esti baiat inseamna ca esti o persoana prea usuratica in unele chestiuni foarte importante. Coada de matura din vis reprezinta o serie de complicatii financiare care vor aparea iar o grebla cu coada rupta in vis reprezinta faptul ca recent ai cunoscut pe cineva interesant insa ai anumite retineri in a-ti arata sentimentele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.