Interpretare vis in care apar numere

0
1102
Interpretare vis in care apar numere

Interpretarea viselor in care apar numere. Daca visezi mai multe numere inseamna ca vei avea parte de un castig mare, de un cadou de proportii, esti intr-o situatie mai ciudata insa totul va fi bine.

Daca visezi ca citesti numere inseamna ca esti foarte increzator in sperantele tale dar numele ce iti apar in vis si sunt de la sase in sus inseamna ca ai prea multe iluzii in legatura cu ceva anume.

Numerele patru si cinci reprezinta osteneala in zadar iar daca visezi ca schimbi un numar inseamna ca nu esti inteles de oameni si pentru asta devii timid. Daca visezi ca stergi un numar inseamna in realitate ca incerci sa comunici cu partenerul tau de viata.

Daca visezi numere pe care le tragi la loterie inseamna ca vei avea parte de noroc, numarul trei reprezinta in viata de zi cu zi afaceri, iar atunci cand visezi ca scrii numere inseamna ca esti foarte ocupat. Numarul unu reprezinta si societatea in care te invarti iar daca vezi mai multe numere inseamna ca te asteapta un castig de proportii.

Citește și:  Interpretare vis in care apar afise

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.