Interpretare vis in care apar afise

0
744
Interpretare vis in care apar afise

Interpretarea viselor in care apar afise. Daca visezi ca citesti afise in vis, inseamna ca te vor paste o serie de eforturi mari, apar complicatii in viata si drumuri intortocheate. Vei incerca sa gasesti raspunsuri la cei din jur ori poate chiar din carti, de la persoane avizate. Totodata e posibil ca visul sa prevesteasca si faptul ca o persoana nu-ti da pace, te streseaza sa faci ceva dupa bunul sau plac.

Daca visezi ca stai ascuns in spatele unui afis inseamna ca vei avea conflicte cu amicii, ori vei afla niste lucruri mai lipsite de importanta pentru tine. Daca visezi ca tii in mana un afis inseamna ca vei avea in realitate o perioada pline de bucurii, cu o stare de euforie, cauzata probabil de surprize placute iar daca visezi ca scrii un afis inseamna ca vei avea parte de multa instabilitate, nu esti sigur pe tine sau pe cei din jur.

Daca visezi ca citesti un afis inseamna ca in viata reala vei avea parte de mult efort, va trebui sa maresti volumul de munca la serviciu, chiar daca nu vei avea rezultate mai bune, vei fi platit la fel. In cazul in care visezi ca lipesti afise inseamna ca cei din jur te vor aprecia foarte mult, te vor respecta si daca visezi ca cineva lipeste un afis, e posibil sa ai parte de reclamatii, mici probleme cu justitia.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca afisele din vis sau panourile, reprezinta unele dispute pe care le puteti avea acasa, cu sotul/sotia, copii ori cu rude mai indepartate. Un afis lipit in vis poate sa simbolizeze si un simplu eveniment care urmeaza sa aiba loc sau este in plina desfasurare, de exemplu e posibil sa fi vazut pe timpul zilei un afis despre un concert care ti-a placut si acela ti-a ramas intiparit in memorie si astfel il vezi in vis.

Citește și:  Interpretare vis in care apare a ascunde

Daca visezi un afis strans inseamna ca e posibil sa auzi noutati, insa la tine vor ajunge cu intarziere, sau e posibil ca aceasta forma a afisului din vis, deci facut sul, sa prevesteasca faptul ca vei discuta evenimente care inca nu au avut loc sau vei participa la unele discutii pe care pana acum le tineai personale.

Un afis rupt inseamna ca vei intra in posesia unor informatii care nu-ti mai sunt de nici un ajutor, deoarece le-ai primit mult prea tarziu ori poate reprezenta o serie de evenimente trecute, despre care tu ai aflat deasemenea mult prea tarziu.

Daca visezi un afis lipit pe un gard sau pe un stalp e posibil ca in viata reala sa vrei foarte mult ca sefii de la locul de munca sa iti recunoasca mai mult meritele. Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand visezi un afis e posibil sa treci printr-o perioada de stagnare la locul de munca, sa te plafonezi, sa fii jignit in public sau sa te lasi condus de altii dupa bunul lor plac, sa te lasi folosit in scopuri negative, fara sa te impui.

Totodata e posibil sa fii si invins intr-un concurs, poate in viata sociala sau la locul de munca, sau e posibil sa vrei sa comunici cu cei din jurul tau dar nu stii cum sa-i abordezi, nu stii cum sa incepi. Multi talmacitori de vise sunt de parere ca afisele din vis sunt prevestitoare de bucurii, insa trebuie sa tinem seama si de restul simbolurilor, cum ar fi starea pe care ne-o creeaza afisul, ce este scris pe el, culorile sale etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.