Interpretare vis in care apare un fildes

0
523
Interpretare vis in care apare un fildes

Interpretarea viselor in care apare un fildesAtunci cand visezi obiecte de fildes inseamna ca vei avea parte de mult noroc in viata sau cel putin in viitorul apropiat totul iti va merge de minune mai ales pe plan amoros.

In cazul in care visezi ca porti bijuterii din fildes sau alte obiecte realizate din fildes inseamna ca apropiatii sau colegii de la locul de munca te vor aprecia foarte mult pentru activitatile tale. Se mai spune ca daca visezi ca esti la vanatoare de elefanti pentru fildes inseamna ca vei primi ajutor de la neamuri foarte instarite.

Pentru femeile sau fetele care viseaza fildes, acesta simbolizeaza o casnicie fericita sau poti avea noroc in viata deoarece vei cunoaste oameni importanti iar cand visezi ca primesti cadou un anume obiect din fildes acesta poate sa reprezinte faptul ca o persoana se gandeste la tine cu multa dragoste.

Insa nu trebuie ignorat nici faptul ca fildesul este simbolul sacrificiului, avand in vedere ca pentru a se obtine fildes trebuie sacrificat un animal atat de superb precum elefantul. Tot aici intra si ideea braconajului, deci a captivitatii implicit, a privarii de sine, astfel ca daca visam fildes el mai poate fi interpretat si intro maniera mai negativa.

Mai ales atunci cand visam fildesul intreg, perechea de incisivi a unui elefant, proaspat scoasa, inseamna ca vom avea parte de multe reguli impuse, de anihilarea eului practic, de inhibarea propriei individualitati, cei din jur ne obliga sa facem ceea ce nu vrem, ne simtim incoltiti, pusi la pamant, vulnerabili.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un navod

Daca visam ca suntem la vanatoare de elefanti pentru a le lua fildesul inseamna ca in sufletul nostru se nasc sentimente urate si ar trebui sa ne temperam fata de ceilalti, pentru a nu le face rau, mai ales persoanelor nevinovate care nu ne-au gresit cu nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.