Interpretare vis in care apare o bariera

0
1193
Interpretare vis in care apare o bariera

Interpretarea viselor in care apare o bariera. In cazul in care visati o bariera inseamna ca veti intampina si mai multe greutati in viata de zi cu zi fata de cele pe care deja le aveti, urmeaza o perioada foarte alambicata si plina de stres, de obstacole.

Totodata daca in vis nu puteti intra undeva din cauza unei bariere sau a unei usi inseamna ca vi se vor pune piedici in diverse chestiuni, poate la locul de munca, mai ales daca vreti sa avansati, nu vi se permite, colegii sau sefii va pun bete in roate.

Daca visati o bariera ridicata inseamna ca veti avea drumul deschis in fata pentru a face ceea ce va doriti, insa va trebui sa incercati sa va temperati si sa va puneti in ordine ideile daca vreti sa aveti succes.

Totusi bariera ridicata din vis reprezinta siguranta, chestiuni clare, faptul ca pasiti pe un teren ferm si veti avansa cu certitudine, in schimb daca bariera este coborata inseamna ca va trebui sa depuneti mult efort ca sa ajungeti la mici realizari, veti avansa foate lent, trebuie sa arati tot ce puteti ca sa fiti luat in seama putin, iar la inceput totul va lua o intorsatura grava.

Daca visati ca stati in fata unei bariere si asteptati inseamna ca sunteti o fire rabdatoare, nu va grabiti, asteptati sa se inlature toate obstacolele pentru a putea trece la actiune, chiar daca asta va insemna sa ajungeti sa realizati foarte tarziu ceea ce v-ati propus, dar asa cum spune si o vorba romaneasca, mai bine mai tarziu decat niciodata si in plus perseverenta este o virtute asa ca nu trebuie sa va descurajati cu una cu doua.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un unchi

bariera

Bariera din vis mai poate simboliza si faptul ca veti avea parte de unele pierderi, veti avea stagnari in activitatile de zi cu zi, mai ales la locul de munca, incepeti sa faceti ceva dar parca nu aveti nici un spor.

Daca visati ca treceti de o bariera si apoi va apare alta inseamna ca in nici un caz nu veti reusi sa faceti ceea ce v-ati propus iar in momentul in care apare o bariera sub forma de cruce in vis inseamna ca trebuie sa va ingrijiti mai mult de sanatate, pentru ca aceasta prevesteste o foarte mare primejdie.

Barierele rupte din vis reprezinta faptul ca veti primi un mic ajutor pentru a avansa, pentru a trece de probleme, iar atunci cand visam ca stam pe o bariera inseamna ca vom reusi sa inlaturam toate obstacolele. Daca visam un zid care se prabuseste inseamna ca vom avea parte de multe dezamagiri. Atunci cand bariera din vis este ridicata se mai spune si ca vei avea parte de o schimbare in bine, toate se rezolva in favoarea ta.

In cazul in care visam baza unui obiect, vazut asemeni unei bariere, inseamna ca va trebui sa incercam sa ne gandim la trecut, ori sa pornim de la un punct pe care l-am lasat in urma. In cazul in care visam ca o bariera cade fara nici un pic de efort din partea cuiva a ceva anume, inseamna ca vom reusi sa imbinam doua aspecte importante din viata noastra si astfel nu va trebui sa ne impartim in mai multe directii.

Se mai spune ca atunci cand in vis noi ridicam bariera e posibil sa simtim ca suntem amenintati din anumite directii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.