Interpretare vis în care apare închisoare

2
7992
Interpretare vis in care apare inchisoare

Atunci când visezi că ești închis în închisoare înseamnă că vei avea parte de foarte multe pierderi, este posibil să nu ai libertate de exprimare, cineva să-ți îngrede libertatea, să nu te lase să te exprimi și să-ți anuleze principiile, subjugându-te.

Tot în acest context se mai poate vorbi și despre un caracter urât al celui care visează, deoarece astfel este pedepsit, se poate să facă ceva urât la locul de muncă și să tragă ponoasele sau să vorbească urât unui prieten și apoi să fie tras la răspundere.

În general, visul în care apare o închisoare sau carceră este unul rău, nu aduce nimic bun în viața reală, însă dacă visezi că ești lăsat în libertate de la închisoare sau te eliberezi tu singur, evadezi, înseamnă că vei avea parte de o viață frumoasă, te vei elibera de constrângeri, uiți de toate regulile și trăiești liber fără ca nimeni să nu te deranjeze.

inchisoare

Atunci când visezi că ești la închisoare înseamnă și că ai foarte multe trăiri launtrice pe care nu le poți sau nu vrei să le exprimi. În tradiția românească se spune că atunci când o femeie visează că este închisă în închisoare înseamnă că ea se va căsători în curând.

Citește și:  Interpretare vis în care apare o celulă

Închisoarea în vise poate simboliza restricții, limitări sau sentimente de vinovăție și opresiune. Acest simbol oniric poate indica că te simți prins sau limitat în anumite aspecte ale vieții tale.

De asemenea, poate reprezenta auto-impunerea unor bariere sau confruntarea cu consecințele unor acțiuni anterioare. Detaliile visului, cum ar fi starea închisorii sau interacțiunile cu alte personaje, pot oferi indicii suplimentare despre interpretarea sa.

Pentru o perspectivă mai largă despre visele în care ești în închisoare sau la școala de corecție, care pot avea semnificații similare legate de restricții și confruntări cu reguli sau autorități, poți consulta acest articol. Acesta oferă interpretări adiționale despre cum aceste scenarii reflectă luptele noastre interioare și dorința de libertate sau schimbare.

2 COMENTARII

  1. Este foarte adevarat am visat ca eram la puscarie si la cateva luni m-am si insurat.. totul este bine

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.