Interpretare vis in care apare inchisoare

2
893
Inchisoare Sursa: romania-dincolodecuvinte.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare inchisoare. Atunci cand visezi ca esti inchis in inchisoare inseamna ca vei avea parte de foarte multe pierderi, e posibil sa nu ai libertate de exprimare, cineva sa iti ingradeze libertatea, sa nu te lase sa te exprimi si sa iti anuleze principiile, subjugandu-te. Tot in acest context se mai poate vorbi si despre un carater urat al celui care viseaza, deoarece astfel este pedepsit, se poate sa faca ceva urat la locul de munca si sa traga ponoasele sau sa vorbeasca urat unui prieten si apoi sa fie tras la raspundere.

Inchisoare Sursa: romania-dincolodecuvinte.blogspot.com
Inchisoare
Sursa: romania-dincolodecuvinte.blogspot.com

In general visul in care apare o inchisoare sau carcera este unul rau, nu aduce nimic bun in viata reala insa daca visezi ca esti lasat in libertate de la inchisoare sau te eliberezi tu singur, evadezi, inseamna ca vei avea parte de o viata frumoasa, te vei elibera de constrangeri, uiti de toate regulile si traiesti liber fara ca nimeni sa nu te deranjeze.

Atunci cand visezi ca esti la inchisoare inseamna si ca ai foarte multe trairi launtrice pe care nu le poti sau nu vrei sa le exprimi. In traditia romaneacsa se spune ca atunci cand o femeie viseaza ca este inchisa in inchisoare inseamna ca ea se va casatori in curand.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Este foarte adevarat am visat ca eram la puscarie si la cateva luni m-am si insurat.. totul este bine

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here