Interpretare vis in care apar gutui

0
15155
Interpretare vis in care apar gutui

Interpretarea viselor in care apar gutui. Atunci cand visezi un gutui ca si pom sau mai multe gutui ca si fructe acestea de cele mai multe ori prevestesc faptul ca vei avea parte de foarte multa iubire in viata ta, te vei bucura de aprecierea persoanelor de sex opus, poate chiar vei lega o relatie frumoasa si de lunga durata.

Grecii antici erau de parere ca gutuile din vis prevestesc nevoia de iubire si se spunea ca daca o femeie urma sa se marite aceasta trebuia sa manance o gutuie tocmai pentru a realiza ca in casnicia pe care urmeaza sa o aiba situatiile vor fi atat bune cat si rele, deci si dulci si acre, asemeni unei gutui.

Se mai spune ca atunci cand visezi ca culegi gutui vei avea parte de multi bani, nu vei duce lipsa de nimic, iar daca visezi gutui intr-un copac inseamna ca in curand cineva iti va amari sufletul, te va intrista, iti va produce chiar o depresie dar vei trece repede peste ea. Tot in acest context se mai poate vorbi si despre o mare pierdere de bani sau despre o nenorocire in familie.

Citește și:  Interpretare vis in care apar bijuterii

In cazul in care visezi ca mananci gutui inseamna ca vei avea multi bani si armonia sufletului tau va fi deplina, iti vei descoperi linistea. O gutuie stricata din vis inseamna ca vei avea parte de foarte multe obstacole in iubire, cineva te minte mult, iar tu vei regreta ca ai avut atat de multa incredere, te vei simti umilit.

Gutui

Atunci cand visezi foarte multi gutui, deci pomi fructiferi la un loc inseamna ca vei reusi sa gasesti in curand partenerul ideal cu care sa iti petreci viata pana la finele ei, iar daca visezi ca oferi in dar o gutuie inseamna ca nu prea iti pasa de ceea ce va urma in viata ta, esti indiferent.

Gutuia lovita sau stricata din vis mai inseamna si ca persoana cu care ai o relatie de multa vreme nu te merita, iti tradeaza increderea si ar trebui sa iti vezi de drumul tau singur, fara a te mai implica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.