Interpretare vis in care apar fructe

0
23439
Interpretare vis in care apar fructe

Interpretarea viselor in care apar fructeAtunci cand visezi fructe care au cazut din pom inseamna ca vei avea parte de multa nefericire si de oboseala mare. Fructele din vis reprezinta de regula o mare placere urmata de necazuri de proportii, insa si abundenta in viata si prosperitate.

Daca fructele din vis sunt acre inseamna ca vei avea parte de o boala iar atunci cand visezi ca aduni fructe inseamna ca vei avea o avere indestulatoare. Cand visezi ca fructele sunt amare inseamna ca cineva unelteste impotriva ta, ai parte de discordie sau vei avea parte de discordie iar atunci cand visezi ca detii/ai fructe inseamna ca vei avea parte de belsug si de multe bucurii marunte.

fructe

In cazul in care visezi ca arunci cu fructe inseamna ca vei avea parte de bogatii iar daca visezi ca pui fructe pe cantar, deci le cantaresti inseamna ca vei avea parte de o schimbare la locul de munca.

Fructele cazute din vis insemna ca vei avea parte de multa nefericire, de oboseala, iar atunci cand visezi un copac cu fructe inseamna ca vei avea mare noroc la bani. Cand visezi ca culegi fucte se mai spune si ca vei avea parte de placeri fine, rafinate chiar, de bogatie, iar daca visezi ca cumperi fructe inseamna ca cineva te inseala in viata de zi cu zi.

Atunci cand visezi copaci cu fructe pe timp de iarna inseamna ca vei avea parte de bunastare iar daca visezi copaci cu fructe pe timp de vara inseamna ca vei avea parte de belsug in casa si in familie, poate nuc hiar finanaciar dar macara sufletesc.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un bob

Cand visezi fructe in pomi inseamna ca vei avea parte de perspective foarte bune si afaceri pe masura iar in cazul in care visezi inghetata de frcute inseamna ca nu ti-ai platit niste datorii iar pentru asta vei fi tras la raspundere si trebuie sa iti faci treaba asa cum se cade.

Fructele lovite din vis inseamna ca ceea ce iti doresti foarte mult se va implini mult prea tarziu, iar daca visezi ca mananci fructe inseamna ca vei avea un trai bun in general, plin de bigatii, poate nu chiar mari dar macar suficient cat sa te descurci. Atunci cand visezi fructe muscate inseamna ca te vei realiza foarte tarziu iar daca visezi ca musti din ele inseamna ca in viata de zi cu zi esti o persoana foarte diplomata si dai dovada de mult tact in actiunile tale.

fructee

Atunci cand visezi ca recoltezi fructe inseamna ca poti sa ai incredere in viitorul tau deoarece va fi unul chiar bun si in cazul in care viezi frcute rosii inseamna ca vei avea parte de sanatate si de multe placeri, de vreme ce fructele stricate reprezinta multe tristete iar cele zbrobite reprezinta in realitate faptul ca vei avea parte de unele neintelegeri.

Atunci cand visezi pulpe de fructe inseamna ca realizarile tale vor veni foarte tarziu deoarece vei intampina o serie de obstacole. Pe de alta fructelle din vis mai pot reprezenta exact roadelle muncii tale, iar daca visezi ca sunt foarte coapte inseamna ca vei avea parte de multe bogatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.