Interpretare vis in care apar struguri

0
9687
Interpretare vis in care apar struguri

Interpretarea viselor in care apar struguriAtunci cand visezi struguri inseamna ca vei avea parte de lacomie, de multe lacrimi iar daca strugurii sunt acri inseamna ca vei avea parte de o dezradacinare, de o mare amaraciune in viata. Strugurii albi din vis inseamna ca vei avea parte de prosperitate, de realizarea unor proiecte ambitioase, de sanatate.

Atunci cand visezi ca ai struguri inseamna ca vei avea bucurii mari, vei primi vesti bune iar daca visezi ca tu calci pe struguri inseamna ca vei avea parte de o izbanda, de un noroc mare, strugurii copti din vis inseamna ca vei avea fericire iar daca visezi ca ii culegi deasemenea este semn bun.

In momentul in care visezi ca tii un ciorchine de struguri in vis inseamna ca vei avea abundenta dupa un mare sacrificiu, strugurii dulci inseamna si o intalnire neasteptata iar atunci cand visezi ca mananci struguri inseamna lacomie.

Pe de alta parte daca visezi multi struguri inseamna ca vei avea parte de clevetiri iar daca visezi struguri negri, inseamna la fel lacrimi si despartiri. Atunci cand visezi struguri rosii inseamna ca vei avea multa putere de munca iar daca visezi ca rupi struguri inseamna ca vei avea parte de clipe de fericire insa daca ii vezi atarnand inseamna ca vei avea parte de o lupta cu multe greutati.

Citește și:  Interpretare vis in care apare lebada

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.