Interpretare vis în care apare o tablă

0
1521
Interpretare vis in care apare o tabla

Dacă visezi o tablă pe care este scris ceva cu cretă înseamnă că trebuie să te pregătești pentru a primi cele mai rele vești pe care le poți avea în legătură cu o investiție de ordin financiar foarte riscantă, ale cărei compromisuri le știai de la bun început, însă ai vrut să lupți cu morile de vânt.

Pe de altă parte, atunci când visezi o tablă, fie că e sub formă de rulouri, fie că e sub formă de bucăți, înseamnă că nu trebuie să te încrezi prea mult în prietenii tăi. Încearcă să fii mai independent și să faci totul după capul tău și cu propriile forțe.

Tablă mai este și simbolul rezistenței, ceea ce înseamnă că din punct de vedere psihologic ești foarte puternic. Ești capabil să faci față unor greutăți colosale, însă numai dacă ai și sprijinul necesar, asemenea tablei de pe casă. Dacă temelia nu este bună, nici ea nu ține la furtună.

Dacă visezi că calci pe tablă înseamnă că pasul tău e pe un tărâm ferm. Nu ai nicio piedică, ești sigur de drumul pe care l-ai apucat.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un vehicul

În momentul în care visezi că ești înconjurat de tablă înseamnă că ai mulți prieteni de nădejde care te apără și îți oferă siguranță. Te poți baza pe ei în caz de nevoie și poți apela oricând la bunătatea lor.

Tablă din vis mai poate fi și simbolul unor defecte de caracter, a imposibilității de a face schimbări, a faptului că ești un om fix și nu accepți niciodată sfaturile celui din jur. Motiv pentru care subconștientul te avertizează și îți spune că trebuie să încerci să devii mai permisiv și să oferi mai multă înțelegere.

Tabla în vise este adesea legată de învățare și comunicare. Ea poate sugera că ești gata să înveți ceva nou sau să împărtășești cunoștințe cu alții. Însă, ce se întâmplă când visezi că scrii pe tablă? Instrumentul cu care scrii, cum ar fi o cretă, poate avea de asemenea semnificații profunde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.