Interpretare vis in care apare o tabla

0
1167
Interpretare vis in care apare o tabla

Interpretarea viselor in care apare o tabla. Daca visezi o tabla pe care este scris ceva cu creta inseamna ca trebuie sa te pregatesti pentru a primi cele mai rele vesti pe care le poti vei avea in legatura cu o investitie de ordin financiar foarte riscanta, ale carei compromisuri le stiai de la bun inceput insa ai vrut sa lupti cu morile de vant.

Pe de alta parte atunci cand visezi o tabla, fie ca e rulouri, fie ca e bucati, inseamna ca nu trebuie sa te increzi prea mult in prietenii tai, incearca sa fii mai independent si sa faci totul dupa capul tau si prin propriile forte.

Tabla mai este si simbolul rezistentei ceea ce inseamna ca din punct de vedere psihologic esti foarte puternic, esti capabil sa faci fata unor greutati colosale insa numai daca ai si sprijinul necesar, asemeni tablei de pe casa, daca temelia nu este buna, nici ea nu tine la furtuna.

Citește și:  Interpretare vis in care apare agenda

Daca visezi ca calci pe tabla inseamna ca pasesti pe un taram ferm, nu ai nici o piedica, esti sigur de drumul pe care ai apucat-o.

In momentul in care visezi ca esti inconjurat de tabla inseamna ca ai multi prieteni de nadejde care te apara si iti ofera siguranta, te poti baza pe ei in caz de nevoie si poti apela oricand la bunatatea lor.

Tabla din vis mai poate fi si simbolul unor defecte de caracter, a impasivitatii, a faptului ca esti un om fix si nu accepti niciodata sfaturile celui din jur, motiv pentru care subconstinetul te avertizeaza si iti spune ca trebuie sa incerci sa devii mai permisiv si sa oferi mai multa intelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.