Interpretare vis în care apar vișine

0
3865
Interpretare vis in care apar visine

Atunci când visezi că mănânci vișine înseamnă că vei îmbătrâni înainte de vreme, poate din punct de vedere psihic, în primul rând, și nu vei avea o viață prea frumoasă, nu vei reuși să te bucuri de tot ceea ce ea poate să ofere.

Vișinele, fiind fructe dulci și suculente, sunt adesea asociate cu plăcerea și satisfacția în vis. Dacă te-ai văzut culegând visine în vis, s-ar putea să anticipezi recompense în viața reală pentru eforturile tale.

Dimpotrivă, dacă visinele erau stricate sau necoapte, ar putea sugera nemulțumire sau o oportunitate ratată. Deseori, interpretarea depinde și de alte elemente din vis. De exemplu, dacă te vezi mâncând visine, simbolismul poate fi diferit și adâncimea interpretării se schimbă.

Acest vis mai reprezintă și faptul că nu vei reuși să-ți ții promisiunea dată față de cineva, însă mai poate însemna și un eveniment minor, fie de bine, fie de rău.

Vișinele mai reprezintă și faptul că la bătrânețe nu vei fi deloc împlinit, vei avea multe nenorociri, mai ales din cauza bolilor trupești, însă ele mai simbolizează și durere actuală, faptul că vei plânge mult în curând.

Citește și:  Interpretare vis în care apare iaurt

În cazul în care visezi că tu mănânci vișine înseamnă că o persoană care ți-a făcut o promisiune mare nu se va putea ține de cuvânt din motive obiective și din păcate vei suferi, îți va da toate planurile peste cap.

În cazul în care visezi că alții mănâncă vișine înseamnă că în viața ta se va ivi o întâmplare minoră, fie ea bună sau rea, menită să te îndrume cumva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.