Interpretare vis in care apare un ceas

0
10745
Interpretare vis in care apare un ceas

Interpretarea viselor in care apare un ceas. Cand in vis iti apare un ceas acesta reprezinta de cele mai multe ori ceasul biologic, iar simbolul se poate traduce prin teama de faptul ca timpul poate sa treaca mult prea repede.

Foarte mult conteaza si ora care va apare in vis iar de aici se poate interpreta mai bine semnificatia avand in vedere ca daca este putin inainte de ora 12 inseamna ca sunteti avertizat ca trebuie sa terminati mai repede o treaba pe care ati inceput-o. Ceasul din vis mai poate reprezenta si etapele vietii.

Ceasul reprezinta de asemenea si noutati care vin pe nepusa masa, reprezinta si faptul ca sunteti o persoana suspicioasa atunci cand achizitionati unul, reprezinta si faptul ca nu trebuie sa cedati tentatiilor daca in vis pierdeti un ceas, deoarece va asteapta o viata dificila.

Daca in vis purtati un ceas la mana inseamna ca vi se acorda ajutor iar daca ceasul este barbatesc inseamna si ca veti avea parte de succese marunte in viata cotidiana. Atunci cand visezi ceasul bunicului acest lucru reprezinta ca trebuie sa ai mai multa incredere atunci cand cineva iti ofera un ajutor, iar daca visezi un ceas care bate inseamna ca te vei lovi de o serie de probleme minore.

Citește și:  Interpretare vis in care apar scame

ceas de buzunar

Cand visezi un ceas de aur inseamna ca vei avea parte de un furt, de o frauda iar un ceas de dama reprezinta faptul ca ai o dorinta mare ce este legata de locul de munca.

Un ceas de mana reprezinta un semn, ceasul de nisip sau facut in nisip inseamna hotie iar cel de perete reprezinta succes, pe cand ceasul de soare reprezinta faptul ca te zbati in zadar pentru fericirea ta.

Un ceas de argint in vis reprezinta noi emotii iar un ceas pe care il intorci reprezinta succes si noroc in activitatile pe care le ai si o intalnire cu persoana draga. Atunci cand visezi ca intrebi cat este ceasul acest lucru simbolizeaza o suparare ce va trece, iar daca este oprit inseamna ca vei afla de decesul unui prieten.

Un ceas stricat inseamna ca vei avea parte de mult dispret iar cand te uiti cat este un ceas simbolizeaza bucurie si armonie. Cand vezi in vis cum tacane un ceas inseamna ca vei avea parte de fericire iar cand il auzi ca zdrangane inseamna ca vei avea probleme in afaceri. Daca in vis intorci ceasul simbolizeaza ca vei avea parte de fericire sigura si de prieteni de incredere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.