Interpretare vis in care apare vin

0
14235
Interpretare vis in care apare vin

Interpretarea viselor in care apare vinAtunci cand visezi vin inseamna ca ai un trai bun, o stare de beatitudine din pricina fericirii, a bunastarii. Vinul alb din vis reprezinta prietenii sincere, multumire generala, iar daca visezi ca il bei inseamna ca in curand vei avea parte de bucurii mari, de sanatate si de fericire fara margini. Cand visezi ca il bei inseamna deasemenea si un castig mare, insa numai daca il bei in compania altor persoane, deoarece atunci cand visezi ca bei vin singur inseamna ca ai parte de paguba si de tulburari.

Daca visezi ca bei un vin dulce inseamna ca vei avea parte de multe placeri in dragoste iar daca visezi ca bei vin cu apa inseamna situatii favorabile, bune. Atunci cand visezi vinuri de mai multe categorii inseamna ca vei avea parte de multa sila pentru unii oameni, de pagube, deoarece iti dai seamna ca cei din jurul tau sunt niste prefacuti.

vin rosu

In cazul in care visezi ca imbuteliezi sticle de vin inseamna ca vei avea parte de multe temeri in viitor iar atunci cand visezi vin in butoi inseamna ca vei merge la o petrecere.

Vinul din pivnita daca iti apare in vis inseamna ca vei avea parte de o avere mare iar atunci cand visezi vin in sticla inseamna ca vei imbatrani psihic prematur. Vinul negru din vis reprezinta boala, suparare mare iar daca visezi ca torni vinul dintr-un butoi in altul, deci il pritocesti, inseamna ca vei avea parte de un deces.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o betie

Vinul rosu din vis reprezinta multa veselie si optimism in viata reala insa un viitor oarecum stricat, deoarece traiesti prea mult in moment si nu te mai gandesti la nimic altceva.

Daca visezi ca servesti pe altii cu vin rosu inseamna ca vei avea parte de multa saracie, de boala, iar atunci cand visezi vin sec inseamna ca trebuie sa incerci sa eviti excesele de orice fel ar fi ele. Daca visezi vin otetit, stricat, inseamna ca te vei imbolnavi iar daca visezi o sticla cu vin inseamna ca ai o imaginatie prea bogata si trebuie sa te folosesti cumva de ea.

vin

Atunci cand visezi un vin tulbure inseamna ca vei avea parte de cearta, de sfada, de boala si de multe pagube iar daca visezi ca torni vin inseamna numai lucruri negative, la fel ca si atunci cand visezi ca versi vin, acesta prevestind si faptul ca vei fi inselat de o persoana in care aveai foarte multa incredere. Cand visezi ca te uiti la vin inseamna ca vei avea multa putere, iti vei gasi norocul.

Pe de alta parte atunci cand visezi ca te imbeti din vin inseamna ca trebuie sa ai grija mare sa nu mai imprastii secretele altora in jur, sa inveti sa le pastrezi iar atunci cand visezi ca bei vin in mod moderat inseamna ca vei fi influentat de un mare cleric, vei primi sfaturi de folos, care te vor ajuta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.