Interpretare vis in care apare o broderie

0
54
O broderie Sursa: filofteia.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare o broderie. Atunci cand visezi o broderie inseamna ca cineva vi se va naste in familie, veti afla ca o ruda este insarcinata sau regasiti pe cineva pierdut de multa vreme. Broderia poate fi desigur asociata si cu nunta, deci e posibil sa apara si un mariaj nou sau poate ca veti fi cerut/a in casatorie de cineva. Atunci cand visezi ca brodezi inseamna ca in realitate vei avea parte de foarte multa apreciere deoarece esti in stare sa scoti ce ai mai bun din tine si totodata iei ce e mai frumos de la viata.

O broderie Sursa: filofteia.blogspot.com
O broderie
Sursa: filofteia.blogspot.com

Daca visezi ca porti broderie inseamna ca ai parte de mult respect, oamenii din jur te apreciaza si daca visezi ca te uiti la o broderie inseamna ca vrei sa ai multe realizari insa acestea nu se vor implini.

Atunci cand visezi ca o persoana lucreaza la o broderie inseamna ca persoanele de sex opus vor fi foarte atrase de tine si totul iti va da o stare de bine. Atunci cand visezi ca tu esti angajat la o broderie inseamna ca o persoana apropiata tie, in care probabil ti-ai pus toate sperantele, iti va face mult rau. Broderia de multe ori inseamna si faptul ca vei avea parte de iubire, daca te-ai indragostit, sentimentele iti vor fi impartasite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here