Horoscop anul 2013 Anul Sarpelui de apa – zodia Gemeni

0
98
Horoscop anul 2013 Anul Sarpelui de apa

In prima luna a anului 2013 se pare ca nativii din zodia Gemeni au parte de o serie de piedici din cauza propriei lor dorinte. Ei se implica cu toata fiinta in tot ceea ce fac, isi dau silinta sa ajunga la perfectiune, din pacate insa nu este felul lor de a fi, deci trebuie sa se tempereze. Gemenii nu sunt fiinte tocmai rationale, ei fac lucrurile sa mearga mai mult din instinct, ceea ce desigur se va face simtit si in anul 2013 oricat ar incerca acestia sa fie lucizi, sa faca totul ca la carte.

Totusi dau dovada si de irascibilitate, au parte de obiectii, de obstacole, banii promisi nu vor ajunge la timp sau sarcinile nu vor fi indeplinite atunci cand s-a cerut. Totusi in aceste impedimente se pare ca se face si putina lumina, deoarece daca actioneaza asa cum am spus, deci pe baza instinctului, nativii din zodia Gemeni vor da peste o serie de solutii cu adevarat geniale, vor lasa toate obstacolele in urma si se vor bucura de companii utile, cat si placute, mai ales din partea unor persoane de sex opus, vor avea sansa sa se faca si ei mai populari, sa lumineze, sa exceleze, daca pana acum anumite umbre le-au maniat destinul.

Trebuie totusi avut in vedere si faptul ca daca se chinuie sa ajunga la rezultate rationale, toate beneficiile create de Venus cel putin in prima perioada a anuului se vor stinge cu o repeziciune incredibila. La locul de munca sau in societate se pare ca aceeasi energie este emanata, nativii din zodia Gemeni au parte de obstacole daca nu stiu sa actioneze din proprie experienta sau daca se incapataneaza sa aplice alta metoda de rezolvare.

Citește și:  Cum seduci barbatul Sagetator

Ei vor avea foarte mult de castigat mai ales pentru ca Marte este acolo sa le dea putere, sa ii ajute sa persevereze, sau mai degraba in cazul Gemenilor, se foloseste adesea vorba „sa ii incapataneze”. Roadele vor fi si ele pe masura muncii depuse, pe masura eforturilor, iar nativii trebuie sa fie lucizi in fata esecului si sa nu bage in seama micile succese, deoarece acestea le vor lua mintile.

Horoscop anul 2013 Anul Sarpelui de apa - zodia Gemeni

In toata aceasta lupta e posibil a se produce si un dezechilibru interior foarte puternic, motiv pentru care recomandam nativilor din zodia Gemeni sa aiba mai multa grija de alimentatie, sa incerce sa se relaxeze prin exercitii fizice usoare si sa nu epuizeze timpul liber cu somn prea mult sau cu activitati de rutina.

In plus, anul 2013 le mai aduce nativilor un impas, o grea incercare, ei vor trebui sa dea dovada de multa toleranta, sa fie cat mai respectuosi cu cei din jur, in special cu cei de la conducere, cei care le sunt superiori lor, desi se poate spune ca impasul cel mai mare va fi stresul, faptul ca Gemenii vor fi nevoiti sa faca fata lui, de vreme ce acesti nativi sunt cunoscuti ca avand o natura nervoasa foarte sensibila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.