Horoscop luna martie 2013 – zodia Taur

0
102
Horoscop anul 2013 Anul Sarpelui de apa

Pentru nativii din zodia Taur se pare ca luna martie nu debuteaza atat de bine precum pentru alte zodii. E posibil ca in acest context sa fie vorba despre o serie de incoveniente, neplaceri, cauzate de un stres anterior, ori de o nerealizare mai trecuta. Acum in viata Taurilor e posibil sa revina o datorie din trecut, cineva isi va revendica poate banii cuveniti, ori un favor ce trebuia intors. Totusi in familie si in iubire lucrurile par sa capete o intorsatura buna incepand cu data de 2 martie, desi in zilele de 3, 4 si 5 martie chiar daca nu aveti conflicte cu cei dragi, intervine macar o perioada de astenie, o lipsa de chef de a-i baga in seama, ii veti neglija putin, ceea ce poate duce la multe certuri.

Odata trecute aceste zile, in viata voastra se va instala o armonie deplina, deoarece dupa cum bine putem observa in astre, armonia si iubire vor capata un mare pret. Nativii Taur vor avea multe oferit si cu cu cat vor oferi si ei mai multe cu atat vor fi mai fericiti si mai impliniti. Pentru cei care nu au familie e bine ca in aceasta perioada de inceput a lunii martie sa incerce sa se axeze pe relatiile cu prietenii, ii va face foarte fericiti sa stie ca sunt inconjurati de cei dragi.

Horoscop luna martie 2013 - zodia Taur

E bine totusi ca in zilele de 8 si de 9 martie sa ocoliti o parte din oamenii cu care in trecut sau chiar in prezent nu va intelegeti atat de bine. Cat despre cariera se pare ca luna martie, desi debuteaza intr-un context destul de nefast sau cel putin anapoda, oarecum trist, lipsit de succes,  situatia se va ameliora simtitor si va oferi o serie de oportunitati de castiguri pe care veti avea ocazia sa le impartiti cu cei dragi. Daca in zilele de 3 si 6 martie e bine sa nu faceti nici un fel de achizitie deoarece e posibil sa va ardeti, sa iesiti in pierdeti, atunci va puteti pune toata baza in zilele de 7, 10 si 13 martie.

Cariera, chiar daca nu va aduce mari realizari sau impliniri spirituale, macar va pregateste o pungulita plina cu surprize financiare. Totusi trebuie sa fiti atenti deoarece se pot ivi o serie de probleme in zilele de 19 si de 20 martie, asa ca mai bine sa fiti cu ochii in patru si sa nu dati curs certurilor nici cu colegii si nici sefii de la locul de munca.

Chiar daca cineva va provoaca mai bine lasati-l in ale sale si va vedeti de treaba in continuare, cu siguranta veti avea o satisfactie mai mare chiar daca nu pe moment. Zilele de 22 si 25 martie va sunt foarte favorabile, puteti lua decizii in ceea ce priveste cariera dumneavoastra si in plus aveti sansa sa fiti rasplatit pentru un efort depus cu ceva timp in urma. Luna martie a anului 2013 aduce nativilor si o serie de castiguri, acestia neavand grave probleme cu finantele, mai ales pentru ca de-a lungul vietii au invatat sa fie cumpatati, au invatat sa pretuiasca bunurile pe care le au, iar in momentul de fata orice nativ chiar daca nu o duce excelent in aceasta privinta macar nu se poate plange ca moare de foame.

In zilele de 7 si de 8 martie se pot prevedea o serie de castiguri mai bune, sau poate primiti anumite bonusuri, ori reusiti sa atrageti laudele unei persoane care in cele din urma va ofera cadouri de recunostinta pentru munca pe care ati depus-o in favoarea sa. In acelasi context insa se mai poate vorbi si despre faptul ca fiind luna cadourilor in special pentru femei, e posibil ca nativele din zodia Taur sa fie foarte castigate si sa primeasca daruri de la toata lumea.

Zilele de 14 si 17 trebuie ocolite pentru decizii, tranzactii, daca doriti sa achitati o datorie mai bine o lasati pe alta zi, daca vreti sa va cumparati ceva mai bine amanati momentul deoarece e posibil sa fiti pagubit, inselat, sa vi se arate in fata ochilor ceva si sa va alegeti in cele din urma cu totul altceva. Daca insa trec aceste zile atunci finalul de luna este foarte favorabil pentru orice fel de tranzactii, de investitii si va puteti face de cap, cum s-ar spune, puteti sa fiti putin extravaganti si sa va faceti anumite mofturi. Intalnirile si calatoriile pentru nativii din zodia taur sunt foarte favorabile incepand cu a doua jumatate a lunii.

Citește și:  Horoscop luna martie 2013 - zodia Scorpion

Pentru cei singuri, care nu au un iubit sau o iubita, se poate ca luna martie sa le aduca si o surpriza placuta, sa cunoasca persoane noi care le atraga privirile, sa se simta indragostiti. Insa trebuie sa fiti atenti deoarece acestea vor putea fi concretizate mai ales spre finalul lunii, insa unele zile nu sunt potrivite pentru nici un fel de decizie, mai ales pentru cele care tin de societate, de afaceri si in general de oameni. Acestea sunt zilele de 5 si 10 martie precum si zilele de la finalul lunii 17, 19 si 31 martie.

E mai bine ca in aceasta perioada sa ocoliti sa legati noi prietenii, sa nu faceti compromisuri fata de oameni pe care nu ii cunoasteti atat de bine, sa nu va legati de o persoana care va fascineaza si va poate trada oricand. Sfatul nostru este sa fiti prudenti si sa nu lasati pe nimeni sa va fure ratiunea, sa va spulbere gandurile, oricat de mult farmec ar avea. Luna martie a anului 2013 aduce nativilor din zodia Taur o serie de incercari si pe planul sanatatii, este bine ca ei sa isi vada de viata de sanatate mai ales acolo unde de pilda au un cuvant de spus.

Anume, ei trebuie sa se odihneasca mai mult, sa nu se intreaca cu munca, sa aiba grija de ceea ce consuma in alimentatie, sa fie cumpatati in eforturile pe care le depun, sa nu faca abuz de energizante si asa mai departe. Zilele de 1 martie, 4 martie si 6 martie pot aduce chiar mici indispozitii cauzate de aceste abuzuri, ori se mai poate vorbi in cazul celor mai sensibili, chiar de faptul ca vor avea parte de probleme cauzate de schimbarea vremii, de inconstanta temperaturii.

Este indicat sa va nu va lasati pacalit de vremea frumoasa de afara si sa va aventurati in haine sumare deoarece altfel finalul lunii martie va poate surprinde chiar pe patul de spital, deoarece ultimele zile se pare ca veti avea de furca cu sanatatea sin cauza alinierii unor contexte nefavorabile.

constelatie taur

In zilele de 7 si de 8 martie se pot prevedea o serie de castiguri mai bune, sau poate primiti anumite bonusuri, ori reusiti sa atrageti laudele unei persoane care in cele din urma va ofera cadouri de recunostinta pentru munca pe care ati depus-o in favoarea sa. In acelasi context insa se mai poate vorbi si despre faptul ca fiind luna cadourilor in special pentur femei, e posibil ca nativele din zodia Taur sa fie foarte castigate si sa primeasca daruri de la toata lumea.

Zilele de 14 si 17 trebuie ocolite pentru decizii, tranzactii, daca doriti sa achitati o datorie mai bine o lastai pe alta zi, daca vreti sa va cumparati ceva mai bine amanati momentul deoarece e posibil sa fiti pagubit, inselat, sa vi se arate in fata ochilor ceva si sa va alegeti in cele din urma cu totul altceva. Daca insa trec aceste zile atunci finalul de luna este foarte favorabil pentru orice fel de tranzactii, de investitii si va puteti face de cap, cum s-ar spune, puteti sa fiti putin extravaganti si sa va faceti anumite mofturi.

In cazul in care aveti planuri noi si doriti sa le desfasurati in luna martie atunci e bine sa astepti macar pana la final de luna deoarece Martie nu va este deloc favorabil schimbarilor radicale. Singurele zile bune din cadrul acestei luni in care puteti adopta ceva sau puteti face unor schimbari sunt zilele de 10 si de 11 martie, in rest insa nu sunt indicate nici un fel de modificari. Preferabil este sa ramaneti la rutina zilnica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.