Interpretare vis in care explodezi sau este o explozie in jurul tau

0
9256
Interpretare vis in care explodezi sau este o explozie in jurul tau

Interpretarea viselor in care explodezi sau este o explozie in jurul tau reflecta in multe imprejurari deschiderea unei supape de eliminare a tensiunii pe care o ai, o tensiune emotionala sau de alta natura.

Daca visezi ca este o explozie langa tine sau chiar tu esti prins in ea atunci exista sansa ca in viata reala sa reusesti sa iti elimini toata tensiunea acumulata in ani de zile, o sa apara o chimbare oarecum pozitiva, benefica, o sa poti scapa de unele aspecte negative ce te apasa de ceva timp.

explozie in jurul tau

Daca visezi un asemenea scenariu atunci este posibil sa fie vorba de o tensiune emotionala capatata in urma unor neintelegeri cu partenerul(a) de viata sau cu sotul – sotia. Intr-o asemenea ipostaza este de presupus ca o sa gasesti intelegere din partea celuilalt sau o sa gasesti o supapa de refulare a presiunii sentimentale.

De asemenea, daca in realitate ai o stare conflictuala de natura sentimentala atunci s-ar putea ca in viitorul foarte apropiat sa izbucneasca o cearta mare ceea ce nu este indicat asa ca o sa trebuiasca sa iei orice masura din timp pentru a evita un astel de eveniment conjugal.

Daca visezi ca explodezi atunci este posibil sa acumulezi multa energie sexuala pe care nu o poti consuma deoarece ori nu ai o partenera – un partener – ori perechea ta nu te satisface. Intr-o asemenea postura visul este un semn ca mintea ta s-ar putea sa o ia razna in scurt timp si sa nu te mai poti controla in mod corespunzator.

Daca visezi o explozie chiar langa tine atunci nu ar fi de mirare ca in curand sa asisti la un mare scandal in care o sa te implici si tu sau cel putin o sa te afecteze intr-o oarecare masura. Visul care te prezinta intr-o asemenea ipostaza reflecta in general declansarea unor evenimente “explozive” chiar in apropierea ta fara a te avea neaparat ca si tinta insa nu este exclus nici faptul ca o sa te afecteze mai mult sau mai putin.

Citește și:  Interpretare vis in care apare ceva detonat

In cazul in care simti o situatie tensionata la serviciu si se simte in aer deja iminenta unei schimbari majore atunci cu siguranta visul anunta ceva major care va schimba oarecum ordinea in firma la care lucrezi sau rapoartele pe care le ai cu colegii sau partenerii de afaceri.

explozie de artificii

Visul reflecta acumularea unor stari de tensiune care asteapta momentul potrivit pentru a fi declansate, tocmai de aceea este bine sa te pregatesti si toate obligatiile si sarcinile de serviciu sa iti fie onorate la timp.

Daca in viata reala nu ai motive sa te temi de asa ceva si nu simti pericolul unei transformari importante in preajma ta atunci s-ar putea ca unele conflicte dintre prietenii tai sau dintre neamuri sa iasa la suprafata cu putere si sa te uimeasca pur si simplu prin absurdul lor.

Visul in care vezi ca are loc o explozie chiar in apropierea ta ilustreaza in alte situatii si o degradare a unor planuri pe care ti neaparat sa le duci la bun sfarsit, e ca si cum nu o sa alegi masurile oportune pentru a rezolva niste probleme acute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.