Iubire si bani – Pesti – Ianuarie 2013

0
105
Iubire si bani - Pesti - Ianuarie 2013

Relatii sociale si amoroase pentru Pesti in ianuarie 2013

Pentru cei din zodia Pesti care au deja pe cineva se pare ca vor avea parte de multa distractie si in plus prietenii comuni nu numai ca vor contribui la bunastarea cuplului, dar vor veni si cu surprize care sa ii uneasca si mai tare. Pentru cei singuri, esta valabila aceasta situatie insa numai in cazul in care ei se decid sa se indragosteasca. Vor iesi foarte mult in aceasta luna si se pare ca nu vor duce lipsa de cuceriri, de aventuri romantice, care pot dura o saptamana, o luna sau o zi. De ei depinde totul.

Cert este ca relatiile cu cei din jur sunt foarte bune, nu trebuie insa sa neglijati familia, iar persoana iubita va este alaturi. Se mai poate insa realiza si o rasturnare de situatie pentru unii si anume, daca vor iesi fara partener e posibil sa intalneasca pe altcineva si in tot vartejul lor de a se distra, sa uite de persoana pe care o au acasa, iar cu timpul, influentati si de prieteni, sa isi dea seama ca trebuie sa modifice ceva la statutul lor amoros. Insa aici trebuie sa aiba mare grija deoarece e posibil sa ramana fara nici o vrabie, deci si fara cea din mana si fara cea de pe gard.

Citește și:  Saturn, a sasea planeta de la soare

Bani si cariera pentru nativii din zodia Pesti in ianuarie 2013

Pentru nativii din zodia Pesti in luna ianuarie a noului an apar anumite schimbari pe planul carierei. Nativii cu pricina vor incepe sa castige bani, vor avea un tel sau poate un nou vis pentru care sa lupte, ei isi vor da seama ca tot ce au construit pana acum nu mai are valoare si incearca sa cladeasca o noua existenta, o noua lume in care sa viseze, iar visele lor sa si devina realitate. Finantele nu sunt tocmai favorabile insa atat timp cat ei pot visa, la ce le mai trebuie bani.

De altfel cei din zodia Pesti pot trai adesea doar cu vise, fara prea multe avutii. Trebuie sa aiba foarte mare grija deoarece luna ianuarie oricat ar vedea-o ei de frumoasa le pregateste multe surprize neplacute, iar slabul Neptun, guvernatorul zodiei, nu i va putea apara de atacurile unor planete mai puternice, precum Saturn sau Jupiter, iar aici se vor declansa adevarate depresii si razboaie interioare, avand in vedere ca Pestii sunt cei mai suferinzi si usor de ranit nativi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.