Iubire și bani – Pești – Ianuarie 2013

0
109
Iubire si bani - Pesti - Ianuarie 2013

Relații sociale și amoroase pentru Pești în ianuarie 2013

Pentru cei din zodia Pești care au deja pe cineva se pare că vor avea parte de multă distracție și în plus prietenii comuni nu numai că vor contribui la bunăstarea cuplului, dar vor veni și cu surprize care să îi unească și mai tare.

Zodia Pești, cunoscută pentru natura ei sensibilă și empatică, are o legătură profundă cu elementul apă, care guvernează emoțiile și sentimentele. De multe ori, Peștii se bazează pe intuiție și sentimente în luarea deciziilor, mai ales când vine vorba de iubire și finanțe. Având aceste informații, este vital să înțelegem modul în care planetele și astrele pot influența această zodie într-o lună particulară, cum ar fi ianuarie.

Pentru cei singuri, este valabilă această situație, însă numai în cazul în care ei se decid să se îndrăgostească. Vor ieși foarte mult în această lună și se pare că nu vor duce lipsă de cuceriri, de aventuri romantice, care pot dura o săptămână, o lună sau o zi. De ei depinde totul.

Cert este că relațiile cu cei din jur sunt foarte bune, nu trebuie însă să neglijați familia, iar persoana iubită vă este alături. Se mai poate însă realiza și o răsturnare de situație pentru unii și anume, dacă vor ieși fără partener e posibil să întâlnească pe altcineva și în tot vârtejul lor de a se distra, să uite de persoana pe care o au acasă, iar cu timpul, influențați și de prieteni, să își dea seama că trebuie să modifice ceva la statutul lor amoros. Însă aici trebuie să aibă mare grijă deoarece e posibil să rămână fără nici o vrabie, deci și fără cea din mână și fără cea de pe gard.

Citește și:  Horoscop anul 2013 Anul Șarpelui de apă - zodia Rac

Bani și cariera pentru nativii din zodia Pești în ianuarie 2013

Pentru nativii din zodia Pești în luna ianuarie a noului an apar anumite schimbări pe planul carierei. Nativii cu pricina vor începe să câștige bani, vor avea un tel sau poate un nou vis pentru care să lupte, ei își vor da seama că tot ce au construit până acum nu mai are valoare și încearcă să clădească o nouă existență, o nouă lume în care să viseze, iar visele lor să și devină realitate. Finanțele nu sunt tocmai favorabile însă atâta timp cât ei pot visa, la ce le mai trebuie bani.

De altfel, cei din zodia Pești pot trăi adesea doar cu vise, fără prea multe avuții. Trebuie să aibă foarte mare grijă deoarece luna ianuarie, oricât ar vedea-o ei de frumoasă, le pregătește multe surprize neplăcute, iar slabul Neptun, guvernatorul zodiei, nu îi va putea apăra de atacurile unor planete mai puternice, precum Saturn sau Jupiter, iar aici se vor declanșa adevărate depresii și războaie interioare, având în vedere că Peștii sunt cei mai suferinzi și ușor de rănit nativi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.