Descendent in Gemeni

0
2536
Descendent in Gemeni

Nativul cu descendent in Gemeni implica o nevoie enorma de complexitate, mobilitate, energie si diversitate in relatiile cu semenii, atat in casatorie, cat si in relatiile profesionale, de familie. Partenerul unui astfel de nativ trebuie sa fie inainte de toate inteligent, cu idealuri si scopuri comune, cu care sa se poata discuta orice ii trece prin cap si de la care nu in ultimul rand sa invete foarte multe multe, sa-l intieze si sa il starneasca.

Totusi, ceea ce inseamna armonie psihica, rationala, este primordial in cuplu, partenerul lor necesitand multa intuitivitate, istetime, ageritate in gandire amuzament, spirit activ, idei complexe, nu in ultimul rand acest partener al nativului cu descendent in Gemeni, trebuie sa fie mai mereu ocupat, incat sa ii ofere si lui spatiul necesar pentru a se dezvolta si pentru a lua forme.

Nervii si tensiunea pe care acestia o cauzeaza pot sa provoace cateva probleme in cuplu, de mare amploare, insa aceste furtuni trec la fel de repede pe cat si vin. Acesti nativi cu descendent in Gemeni atrag parteneri plini de farmec, inteligenti, care sa le stimuleze mentalul, avand o dorinta foarte mare de a invata continuu, de a vorbi, de a comunica idei, aceasta fiind baza lor in orice relatie.

Foarte mult va fi apreciata originalitatea celui de langa, iar daca sunt permise si libertatile de care are nevoie nativul atunci totul este perfect. Nativii cu descendent in Gemeni, e posibil sa isi aiba aproape partenerul inca din primii ani de viata, fiindu-le coleg de banca, de scoala, vecin de bloc, partener de joaca, chiar o cunostinta de familie, chipul unei iubiri din adolescenta. Insa jumatatea perfecta a unui astfel de nativ nu poate reprezenta doar acest lucru, putand fi chiar o descoperire dintr-o calatorie, ori dintr-un spatiu comercial, ori intelectual, de la cursuri, de la conferinte si altele.

Citește și:  Luna in relatie cu Jupiter

La acest nativ apare insa si posibilitatea mai multor relatii, a mai multor casnicii, deoarece cu timpul, minciuna si necinstea, tradarea pot aparea, iar acesti nativi nu vor face decat sa se plictiseasca, avand o nevoie acuta de a-si pastra mereu interesul, de a face ceva nou, de a avea mereu altceva.

Cei cu descendent in Gemeni nu se vor purta prea bine in casnicie, motiv pentru care vor atrage o serie de acuzatii din partea partenerului, care vizeaza neseriozitate, superficialitate, iar acestea nu numai la o varsta frageda sau la o varsta de mijloc, ci chiar si la batranete, ei fiind niste ghidusi toata viata, totul parandu-li-se o joaca de copii. Au nevoie alaturi de un partener in zodia Gemeni, care le va putea raspunde nevoilor lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.