Interpretare vis in care iti apare un ceas indicand o anumita ora

0
11879
Interpretare vis in care iti apare un ceas indicand o anumita ora

Interpretarea visului in care iti apare un ceas indicand o anumita ora are legatura cu o intampare, cu un eveniment asupra caruia ti se atrage atentia. De regula ceasul aparut in vis simbolizeaza o atentionare ce poate sa aiba legatura cu afacerile sau cu trimitere la niste actiuni specifice pe care trebuie sa le indeplinesti intr-o anumita perioada de timp, poate presupune faptul ca te afli sub presiunea timpului, de asemenea poate indica si o anume impartire a unei activitati ori timpul limitat pe care il mai ai pentru a face ceva.

Daca iti apare in vis un ceas pe care il ai in casa se poate presupne ca ai de indeplinit niste sarcini de familie care nu mai sufera amanare. In caz contrar poate sa iti afecteze stabilitatea si confortul caminului.

Daca vreun membru al familiei este foarte bolnav sau batran si vezi un ceas vechi de perete indicand o anumita ora s-ar putea sa te astepti la un deces. Indicandu-ti ora 12 este un semn de ultima speranta in raport cu ceva, mai ai o singura sansa de a face sau de a salva ceva.

Daca iti apare in vis un ceas care iti indica ora 8 esti anuntat ca trebuie sa treci la actiune, sa iti impui vointa si priceperea, mai simbolizeaza si faptul ca trebuie sa indeplinesti ceva care are legatura cu latura materiala a vietii. Daca e un ceas vechi poate avea legatura cu o mostenire de familie.  Poate sa reprezinte si un semnal ca afacerile iti sunt in pericol si atunci e cazul sa te mobilizezi.

un ceas care arata o ora

Daca iti indica cumva ora 5 atunci vei avea ceva evenimente placute in familie, iti vei face cunostinte noi, vei primi o vizita neasteptata. Mai poate avea legatura si cu drumurile. In cazul in care vezi ora 5 pe cadran  este un semn de calatorie, s-ar putea sa fi obligat sa mergi la drum cu folos.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi mercur

Totodata mai semnifica si schimbari neasteptate de planuri, caz in care este bine sa te pregatesti pentru orice situatie deoarece te asteapta calatorii neprogramate. In cazul in care iti arata ceasul ora 1 este un semn ca trebuie sa incepi ceva, o afacere, o initiativa sau este nevoie sa spui ceva intr-o adunare. Daca iti apare in vis un ceas care iti arata ora 2 atunci esti anuntat ca este bine sa faci un repaus, este un imbold pentru odihna si cugetare.

Mai inseamna si ca e timpul sa planuiesti ceva, sa pui tara la cale cum s-ar spune, e un semn ca trebuie sa te asezi si sa te gandesti foarte bine inainte de a trece la actiune. Daca iti indica ora 3 atunci e un semn de beneficii, de armonie in casa si bunastare, inseamna ca sacrificiile pe care le-ai facut in ultima perioada vor fi incununate de succes.

In cazul in care visezi ca te uiti la un ceas care arata ora 4 atunci e un semn de corvoada, te asteapta munca grea si stres. Se poate sa vezi ora 6 si atunci esti anuntat ca e timpul sa iti concentrezi atentia pe familie sau, in cazul in care nu esti casatorit (a) si nu ai familie, sa acorzi mai multa atentie relatiei amoroase pe care o ai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.