Interpretare vis in care esti la strand si toate bazinele sunt goale

0
741
Interpretare vis in care esti la strand si toate bazinele sunt goale

Interpretarea visului in care esti la strand si toate bazinele sunt goale semnifica dorinta ta de a evada intr-o alta realitate sau mai bine spus necesitatea de a gasi alte coordonate in viata. Faptul ca te visezi intr-un strand simbolizeaza faptul ca ai si nevoie de o refacere, de o relaxare sau mai bine spus de contacte cu sexul opus daca este sa judecam in termeni generali.

Daca este sa privesti din alt unghi poate sa reprezinte si o nevoie de comunicare intima cu o persoana anume sau pur si simplu ai nevoie sa comunici cu ceilalti. Visul in care vezi un  strand poate sugera ideea ca e nevoie de o comunicare mai intima, nu doar de ceva de suprafata.

Daca vezi in vis multa lume in locul de agrement sau langa bazine atunci reprezinta multe tentatii pe care le ai in legatura cu acest aspect sau multe posibilitati de a lega prietenii si relatii intime. Daca visezi ca bazinele sunt goale atunci e un semn de neimplinire, lipsa sansei de a-ti satisface ceea ce doresti.

Mai simbolizeaza si dorinta de libertate individuala, e un semn ca nu iti convine absolut deloc o anumita ipostaza in care te afli in prezent, o relatie pe care o ai cu cineva iti produce neplaceri si te face sa simti ca nu ai spatiu de actiune ca si cum ti-ar fi ingradite niste drepturi.

bazin gol

Daca in vis iti apar piscine fara apa inseamna ca vei avea anumite insatisfactii pe plan sentimental, mai ales in cazul in care observi in apropiere sau inauntru in bazine femei sau fete. Daca ar fi fost umplute cu apa inseamna ca niste perspective foarte luminoase ti-ar fi iesit in cale, perspective privitoare la relatii amoroase sau la alte operatiuni financiare.

Citește și:  Interpretare vis in care cineva incearca sa iti vorbeasca la telefon

Faptul ca sunt fara apa e un semn de neputinta in ceea ce priveste o schimbare in bine. Daca momentan esti intr-o relatie si te simti inchistat in vreun fel e un semn ca nu vei avea posibilitatea sa schimbi ceva prea curand. Daca eventual ai o afacere care nu te satisface sau care stagneaza e un semn ca lucrurile s-ar putea sa capete o turnura si mai negativa.

Daca in visul acesta vei vedea multi oameni impreuna cu tine langa bazinul sau bazinele goale inseamna ca situatia in care esti nu permite sa primesti ajutorul vreunui prieten sau a unei cunotinte. De multe ori acest vis mai simbolizeaza si faptul ca nu beneficiezi de destula afectiune din partea cuiva anume sau faptul ca trebuie sa renunti la anumite stari negative pe care le ai.

Daca in vis vei vedea ca strandul este intr-o zona urbana atunci s-ar putea ca aceste aspecte sa sugereze nevoia de a restructura o anumita activitate profesionala, adica sa regandesti un plan pe care il ai vis a vis de o afacere sau un raport profesional. Daca in vis vei vedea pozitia strandului undeva in natura, vezi copaci si alte elemente naturale, atunci este posibil sa fie nevoie de a gasi o alta cale pentru a te refula sentimental.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.