Interpretare vis in care apare un clopot

0
3471
Interpretare vis in care apare un clopot

Interpretarea viselor in care apare un clopot. In vechile traditii egiptene, clopotul simboliza primirea unei vesti destul de imbucuratoare, insa se mai spune ca ele sunt si vocea inimii, a sufletului, reprezentand un eveniment apropiat in familie.

Clopotele care doar se leagana in vis si nu bat, reprezinta faptul ca in viata reala, persoana cu pricina nu prea stie incotro sa apuce, nu stie cum sa se descurce intr-o anumita situatie, fapt pentru care trebuie sa incerce si alte cai sau alte variante ori chiar sa isi schimbe activitatea.

Clopotul din vis mai poate prevesti si frica pentru ceva, cearta in familie sau cu amicii iar atunci cand visati ca auziti clopote inseamna ca vei avea parte de necazuri, de ura, de multe certuri. Pe de alta parte daca auziti in vis, clopote de la distanta inseamna ca veti afla o veste buna iar clopotele care bat seara in vis reprezinta intristare dupa care va urma o mare bucurie.

clopot

Se mai spune ca daca auziti sunetul unui clopot in vis acesta aduce cu sine o foarte mare nemultumire si chiar moarte, multe necazuri, boala, iar clopotul care bate pentru tinerii indragostiti reprezinta casatorie, de vreme ce clopotele ce suna pot fi o veste proasta.

Citește și:  Interpretare vis in care apare robinet

Daca visati clopote care suna pentru cineva anume inseamna ca veti avea parte de o promovare sau ca sunteti o persoana sus-pusa, ori ca cineva important va da atentie.

Daca in vis tu esti cel care trage clopotele inseamna ca vei avea parte de o legatura deosebita cu o persoana draga iar daca visezi ca bat clopotele in timp ce tuna inseamna ca iti vei cladi un camin frumos.

Un turn de clopot reprezinta in vis relatiile bune de la locul de munca, iar atunci cand visezi ca privesti catre un clopot care se trage inseamna ca vei avea parte de noutati care te bucura. In acelasi timp cand visezi ca se bat clopotele la biserica se mai spune ca vei auzi de moartea cuiva de peste hotare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.