Interpretare vis in care apare donjon

0
70
Interpretare vis in care apare donjon

Interpretarea viselor in care apare donjon. Donjonul este turnul principal, fiind partea cea mai fortificata din cadrul unui castel medieval. Astfel putem spune ca in momentul in care visezi ca stai intr-un donjon inseamna ca te simti blocat, crezi ca nu mai ai scapare, simti ca cineva te izoleaza, iti infraneaza toate libertatile si nici nu-ti acorda sansa sa arati lumii cine esti, nu esti lasat sa te exprimi in mod liber, sa te dezvolti ca proprie individualitate.

Puteti consulta si simbolurile pentru cuvintele „inchisoare”, „turn”, „colivie”.

Cand visezi ca stai intr-un donjon si te simti bine inseamna ca in realitate vrei sa te izolezi singur, sa scapi de oameni, de cei care te preseaza sa iei decizii pe care in mod normal nu le-ai lua, sa faci compromisuri.

In plus donjonul din vis in care te simti bine mai poate sa insemne si o nevoie totala de relaxare, vrei sa uiti de treburile zilnice, sa nu te mai complici cu nimic si sa lasi rutina in urma. Poate e vremea sa iti iei concediu si sa te axezi mai mult pe propria fericire.

Citește și:  Interpretare vis in care apare inalt

In cazul in care visezi ca te simti bine in donjon, protejat, inseamna ca ai un cerc de prieteni foarte sinceri, buni, care te ajuta mereu cand ai nevoie, primesti si dai dovada de devotament, de omenie, stii la cine sa apelezi cand te simti in impas si tu la randul tau ajuti persoanele nevoiase. Insa cand te simti ca un prizonier intr-un donjon inseamna ca ai foarte multe greutati pe cap, simti ca nu le mai faci fata si crezi ca nu vei depasi niciodata momentul de impas.

Cand visezi alte persoane care stau intr-un donjon inseamna ca trebuie sa fii mult mai precaut cu cei din jurul tau, sa nu iti acorzi increderea totala in momentul in care cunosti persoane noi si sa nu legi relatii cu oameni straini care iti dau un sentiment de neliniste. Donjonul din vis poate sa reprezinte chiar viata ta, circumstantele in cadrul carora te invarti, mediul tau social cat si familia sau chiar locul de munca, care implica colegii si prietenii pe care ti i-ai facut dintre acestia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.