Interpretare vis în care vezi un jgheab

0
52

Un jgheab în vis simbolizează bucurie, veselie, nuntă, împlinirea dorințelor, beneficiu material modest, bogăție neașteptată, sau din contră pierderi materiale.

Dacă visezi un jgheab în care faci baie unui copil mic, este semn că îți faci prea multe griji pentru cei dragi. Visul arată că dai prea mare atenție rudelor și te ocupi de problemele lor, timp în care uiți să mai ai grijă și de tine. Acest vis arată că trebuie să te îngrijești și de sanătatea ta, pentru că dacă tu ești bine, îi vei putea ajuta mai mult și pe cei din familie. Uneori în viață este indicat să îți vezi și de viața ta, pentru că oamenii trebuie să treacă și singuri prin provocări și obstacole, pentr a învăța din acestea și a se corecta. Sprijinul tău este bun, dar nu este întotdeauna necesar.

Curățarea unui jgheab în vis, arată că îți dorești să fii iertat de păcate. Probabil în viața ta ai făcut ceva de care nu ești mândru și care te face să fii dezamăgit de propria persoană. Visul arată că ești suficient de matur să-ți asumi ceea ce ai făcut, să înveți din greșeli și să faci față consecințelor. Probabil că de acum înainte nu vei mai face așa greșeli, pe care acum le regreți atât de mult.

Visul în care cureți un jgheab împreună cu o altă persoană, arată că te vei împăca în viața reală cu cineva, cu care ai o relație dificilă, din cauza unor greșeli pe care le-a făcut asupra ta.

Visele în care apare un jgheab:

  • Dacă visezi un jgheab poate fi semn bun, de câștig. Visul prezice și o perioadă de bucurie, pe care o vei petrece cu cei din familie, sau cu un om drag. Jgheabul din vis arată că vei purta o conversație cu o persoană, în care îți vei spune părerea și vei scoate în evidență responsabilitățile care te așteaptă. Un astfel de vis arată seriozitatea deciziilor tale, de a termina cu bine tot ceea ce ai început, iar apoi vei dori să îți dedici atenția familiei.
  • Dacă visezi oameni care se spală într-un jgheab, înseamnă că niște prieteni te vor ruga să le împrumuți bani. Ei se vor afla în situația rea de a nu se descurca fără ajutorul tău, însă vor fi destul de mândri să îți ceară ajutor financiar. Visul arată că îi vei ajuta, chiar dacă te vei împrumuta chiar tu de la altcineva, pentru a avea acea sumă de bani. Visul este despre ajutor, prietenie, respect – lucruri care nu se pot cumpăra cu bani.
  • Visul în care faci baie într-un jgheab este semn de sărăcie. El prezice că vei avea anumite probleme finaciare în viitorul apropiat, iar asta te va obliga să faci economie, să renunți la lux, însă nu îți va fi foarte greu, pentru că nu ai avut o viață bogată nici până în prezent. În concluzie, sacrificiile pe care le vei face nu te vor bulversa, pentru că ești deja obișnuit cu o astfel de viață, mai grea.
  • Dacă în vis vezi un jgheab gol, înseamnă că vei fi foarte ocupat și nu vei avea timp pentru un prieten. Acesta este un om de încredere, căruia i-ai spus multe secrete, însă visul arată că te vei distanța de el. Prin urmare, vei dedica atenție problemelor tale, dar asta nu înseamnă că nu vei rămâne cu el într-o relație bună și de prietenie în viitor.
  • Dacă visezi un gheab în care speli o păpușă, este semn că vei întâlni o persoană din copilăria ta. Poate fi un prieten pe care nu l-ai văzut de foarte mulți ani, un vecin sau un profesor. Întâlnirea va fi plăcută, surprinzătoare, plină de căldură, sentimente pozitive legate de amintiri.
Citește și:  Interpretare vis in care te barbieresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.