Interpretare vis in care dai cu piciorul in lucrurile din jurul tau

0
176
Interpretare vis in care dai cu piciorul in lucrurile din jurul tau

Interpretarea viselor in care  dai cu piciorul in lucrurile din jurul tau simbolizeaza pe scurt pareri de rau sau stari de frustrare cauzate de persoane sau anumite situatii din viata ta.

Daca visezi ca lovesti cu piciorul o alta persoana atunci este un semn ca in realitate o sa iti para rau dupa cineva, s-ar putea sa iti fie dor de o persoana anume.

Daca recunosti in vis persoana respectiva atunci este posibil ca sa ai anumite regrete in legatura cu ea, poate sa iti fie dor de o prietena sau un prieten aflat la distanta, este posibil sa iti fie dor de cineva din familie sau la fel de bine poate sa te doara faptul ca nu ai acordat destula atentie sau afectiune unui persoane dragi care acum nu mai este langa tine aproape.

La fel se pune problema si in cazul in care lovesti un obiect, de exemplu daca lovesti cu picorul un pat se poate ca in viata reala sa iti para rau de o relatie amoroasa sau o sa iti para rau dupa o relatie actuala care s-ar putea sa nu mai dureze asa mult.

Daca visezi ca lovesti cu piciorul un caine este un semn ca in realitate o sa ai regrete in legatura cu prietena sau un prieten fata de care nu ai aratat devotament sau fidelitate, ai dat dovada de superficialitate si necredinta.

In situatia in care lovesti un pom semnifica faptul ca iti pare rau dupa niste oportunitati de inavutire pe care le-ai ratat sau vei rata in curand o ocazie magnifica de a face niste castiguri importante.

Citește și:  Interpretare vis in care apare gripa

lovesti cu piciorul

Visul in care lovesti cu piciorul o lada goala poate sa semnifice ca in viata reala ai avut un noroc, ai fost ispitit, sau vei fi ispitit sa investesti in ceva – un sentiment sau niste bani – insa nu ai reusit – nu vei reusi – sa o faci dar pe urma ti-ai dat seama – o sa iti dai seama – ca de fapt nici nu merita sa te straduiesti, asa ca in acest caz visul are conotatii pozitive.

Daca lada este plina atunci situatia se schimba radical, visul te anunta ca s-ar putea sa pierzi sansa de a castiga ceva substantial insa nu o sa reusesti.

Totodata mai semnifica si faptul ca ai ratat ocazia de a afla niste amanunte interesante despre cineva sau despre o afacere buna. Exista sansa ca in viata reala sa te intalnesti cu o persoana care va dori sa iti spuna anumite lucruri tainuite in legatura cu diverse aspecte interesante si sa nu ai rabdare sau chef insa pe urma sa iti para rau deoarece iti vei da seama ca acele amanunte ti-ar fi schimbat probabil statutul sau viata.

Visul in care lovesti cu piciorul o piatra simbolizeaza faptul ca in realitate vei avea niste pierderi materiale din greseli copilaresti pe care le vei face in curand, fapt ce te va intrista foare mult.

Din alt unghi visul acesta mai poate insemna si ca vei regreta unele situatii in care ai preferat sa ocolesti anumite obstacole in loc sa le infrunti in mod direct.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.