Interpretare vis în care vezi o pătură

0
80

O pătură în vis poate avea interpretări diferite. Dacă ai un vis despre o pătură, care a căzut pe podea, asta arată neputiința, faptul că nu ai altă soluție acum la problemele tale, decât să aștepți și să vezi ce îți rezervă viața. Dacă ai visat că ai pierdut o pătură și simți o frică în sufletul tău, înseamnă că vei avea o stare neplăcută și chiar o criză de nervi.

Visul în care ai o pătură frumoasă pe pat arată că vei avea parte de armonie și dragoste în casă. O pătură caldă și confortabilă în vis simbolizează bucurie în familie. Visul prezice și sosirea unor rude, care deși îți vor afecta cumva starea de spirit, totuși tu vei avea capacitatea de a te detașa, de a fi calm și de a comunica într-o atmosferă plăcută cu acestea.

Dacă o femeie căsătorită visează o pătură înseamnă că are parte de o relație bună cu soțul ei, bazată pe înțelegere și comunicare. Dacă o fată necăsătorită visează o pătură, asta prezice o întâlnire romantică. Dacă un bărbat visează o pătură, este semn că va începe o afacere profitabilă în viitorul apropiat.

Alte interpretări ale viselor în care vezi o pătură:

 • Dacă ai visat o pătură în carouri, asta prezice armonie și confort în casă.
 • Dacă ai visat că te ascunzi într-o pătură, înseamnă că este posibil să suferi de surmenaj excesiv din cauza muncii, sau de o boală inevitabilă. Visul te atenționează să ai grijă mai mult de tine, de sănătatea ta, să-ți iei un concendiu de odihnă dacă te simți epuizat, pentru a evita boala.
 • Visul în care apare o pătură semnifică bogăție. Cu cât pătura din vis este mai mare și culorile ei sunt mai strălucitoare, cu atât te vei simți mai bine cu ceea ce ai realizat. Un astfel de vis înseamnă viitorul și deci nu trebuie să trăiești cu frică, mai ales că anxietatea ta este fără motiv.
 • Dacă ai visat o pisică drăguță care se joacă sau se rostogolește în pătură, pe pat, asta poate fi un semn de boală, necaz și trădare.
 • Dacă ai visat o rudă care te acoperă cu o pătură, asta arată că în realitate vei da în judecată pe cineva, iar procesul va dura foarte mult timp, însă se va termina cu bine, în favoarea ta.
 • Visul în care vezi o pătură în flăcări înseamnă dezamăgire, tristețe și lacrimi.
 • Dacă în vis apare o cuvertură de pat, asta înseamnă că vei avea o perioadă de relaxare cu familia. Dacă un tânăr visează o curvertură de pat, care este curată și frumoasă, asta înseamnă că în curând se va căsători și va avea o viață de familie fericită, plină de prosperitate.
 • O pătură murdară în vis semnifică trădare, pierderea bărbatului iubit.
 • Visul în care ai învelit cu o pătură pe cineva prezice că vei avea grijă de o persoană grav bolnavă.
 • Dacă în vis vezi o pătură matlasată, este semn că vei avea parte în curând de lucruri plăcute și de mulțumire sufletească.
 • Dacă în vis vezi o pătură curată dar ruptă, asta înseamnă că vei fi iubită de un bărbat, care deși este sincer, nu se ridică la nivelul așteptărilor tale.
Citește și:  Interpretare vis in care calaresti un cal prin padure

Visul despre alegerea sau achiziționarea unei pături prezice faptul că îți vei atinge scopul propus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.