Interpretare vis in care apare o harpa

0
494
Interpretare vis in care apare o harpa

Interpretarea viselor in care apare o harpa. Atunci cand visezi o harpa inseamna ca in realitate esti plin de armonie spirituala, harpa fiind un instrument care simbolizeaza puterea de vindecare launtrica.

Daca visezi ca tu esti cel care canta la harpa inseamna in realitate ca vei reusi sa gasesti mangaierea in partea mai spirituala a naturii iar daca visezi ca alta persoana canta la harpa inseamna ca cineva iti va face un foarte mare favor.

Atunci cand visezi ca ai o harpa cu corzile rupte inseamna ca ai o dispozitie proasta si multe frustrari, nu reusesti sa mai faci fata stresului si in acelasi timp visul mai poate simboliza si multe neintelegeri in viata de cuplu, dispute cu partenerul de viata, care insa vor trece destul de repede.

harpa

Atunci cand visezi o harpa pe o scena inseamna ca va trebui sa fii mai atent si sa iti reevaluezi actiunile, atributiile si toate indatoririle mai ales pe cele de la locul de munca.

Citește și:  Interpretare vis in care apar vesminte

Nu trebuie sa uitam insa ca harpa este specifica ingerilor, iar daca este sa ne raportam la realitate, acest intrument muzical nu este accesibil tuturor ci numai celor care au un adevarat har, o frumusete launtrica deosebita, o delicatete spirituala si foarte mult calm.

Astfel ca persoana care viseaza ca reuseste sa cante la o harpa desi in realitate nu are nici mai vaga notiune despre, putem spune ca are toate aceste calitati mai sus mentionate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.