Interpretare vis in care apare negru

0
2170
Interpretare vis in care apare negru

Interpretarea viselor in care apare negruAtunci cand visati o batista neagra inseamna clar ca veti avea doliu in familie, iar daca visati o cerneala neagra inseamna ca veti avea parte de mizerie, de dificultati, iar o lebada neagra in vis inseamna ca veti fi imoral, iar asta poate sa duca la o veste despre despartire.

Daca visati matase neagra inseamna ca veti avea parte de erotism insa foarte macabru, iar painea neagra din vis inseamna ca aveti in cercul de prieteni oameni cu nevoi, ceea ce inseamna ca trebuie sa ii ajutati sa treaca peste.

Atunci cand visati o peruca neagra inseamna ca veti da dovada de naivitate, de multa lipsa de bun simt si daca visati o planeta neagra inseamna ca veti avea parte de o schimbare foarte neplacuta la locul de munca.

In cazul in care visati stofa neagra inseamna ca veti avea parte de o mare controversa familiala. Negrul din vis mai poate insemna si tristete, abandon, depresie, stari de pesimism, insingurare, lipsa de adaptare, poate chiar si lipsa de afectiune, relatii sentimentale care sunt caracterizate de posesivitate, totala neincredere, duritate si neexprimarea sentimentelor.

Citește și:  Interpretara vis in care apare o ata

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.