Astrocartografie

0
74
Astrocartografie

Astrocartografia reprezinta un domeniu destul de nou avand in vedere ca viata pe care o are este relativ scurta, ea luand fiinta in ultimul secol, fiind poate prea putin luata in seama in studierea hartii astrale individuale a fiecarui nativ in parte. Studiile sale de disciplina si de cultura centreaza in primul rand o colaborare vasta a astrologiei cu alte domenii sociale si naturale, desigur ca inainte de toate acesta fiind strans legat de geografie si de toate coordonatele ce se pot alinia din acest punct de vedere in viata unui om.

Si ca sa fim mai clari, asa cum o spune si numele, astrocartografia se ocupa mai exact cu felul in care astrele ne influenteaza viata in functie de pozitia noastra pe Terra, in functie de locul in care ne aflam din punct de vedere geografic, in functie de harta pe care ne ducem viata de zi cu zi. Se pot trasa coordonate generale in acest sens, insa variatele sunt destul de mari atunci cand vorbim despre harta astrala a unei persoane nascuta la data de 3 decembrie 1986, ora 12.09 in Brasov, Romania de exemplu, si o persoana nascuta in aceeasi data, aceeasi ora, minut, secunda, insa in Africa de Sud, de exemplu.

Totusi in astrocartografie se pune accentul nu numai pe locul in care ne-am nascut pentru aflarea unor coordonate exacte ale personalitatii, cat si pe locul in care locuim. De exemplu, daca cineva a trait in adolescenta intr-un anume loc, iar dupa o perioada s-a mutat in alta zona a tarii sau a lumii, atunci harta sa astrala va functiona dupa noile coordonate. Mai exact suntem influentati in ceea ce priveste destinul nostru, in functie de pozitia pe care o avem fata de planete, fata de Soare cat si fata de Luna, si chiar daca ne vine greu sa credem in cele din urma, tot ceea ce ne inconjoara are un cuvant de spus in existenta noastra.

Astrografia

Si ca sa facem aici o mica paranteza, exista o anumita credinta ale carei principii ofera viata fiecarui obiect, insufletindu-l astfel si dandu-i o anumita personalitate, iar viata pe care aceasta o are creeaza in cele din urma functii strans legate cu fiinta noastra si ne influenteaza in functie de nivelul nostru de apropiere. Desigur astrocartografia poate sa fie raportata si in acest sens, insa avand conotatii mult mai solide in functie de spatiu.

O ramura a astrocartografiei, ca sa o numim asa, poate sa fie si cercetarea temei natale care a fost relocata. De exemplu, un individ sufera anumite influente in functie de locul nasterii sale si in functie de spatiul in care si-a dus viata pana la un anumit punct. Dupa ce acesta s-a mutat in cu totul alta regiune, se poate spune ca chiar a luat o noua individualitate, s-a nascut din nou practic, deoarece influentele exercitate asupra sa sunt cu totul si cu totul diferite. Vibratia locului in care s-a nascut realmente are alte conotatii fata de vibratia locului in care s-a mutat.

Citește și:  Zodiacul european

Iar aici tema relocarii sau tema relocata, se ocupa mai exact cu studiul intregii harti astrale tinand seama de schimbarile geografice realizate ulterior, insa totul fiind luat ca si o modificare completa, totala, ireversibila si dinamica. Si pentru ca acest lucru sa fie inteles cat mai bine, putem exemplifica prin schimbarea locului de munca, care de altfel aduce multe modificari de program in viata noastra: avem anumite ritualuri, anumiti prieteni cu care ne intelegem bine, iar in cele din urma le oferim cu totul alte simboluri, in functie de oamenii, locurile si trairile pe care acestea le infatiseaza.

Chiar daca este o vorba din popor care aparent nu are decat o simpla dorinta la mijloc, un foarte mare adevar astrocartografic incape in aceasta: „ia-o de la capat in alta parte a lumii”. Deci daca vrei intr-adevar sa faci o schimbare in viata ta, va trebui sa te muti in cu totul alt oras sau de ce nu, in alta tara.

Astrografia1

Aici astrele iti vor surade sau vor fi mai dure cu tine, in functie de gradele pe care le formeaza cu planetele care iti guverneaza tie intreaga existenta. In cele din urma cu ajutorul hartilor si al calculatoarelor s-au putut determina intregi harti astrologice, ale multor indivizi, chiar daca poate considerati ca este un lucru banal, insa pentru a va putea interpreta viitorul si pentru a vedea anumite consecinte ale modificarilor astrale, trebuie sa ne raportam foarte mult la conditiile vibrationale pe care acestea le impun.

Totusi viata noastra tinde sa depinda si de influentele pe care cei din jur le au asupra noastra, si in nici un caz individualismul nu este un principiu incapabil de contestat intre semeni. In cele din urma suntem ceea ce ne inconjoara, suntem gandurile celor cu care vorbim, suntem sentimentele celor din jurul nostru, starea planetelor, a astrelor, a stelelor, totul si niciodata singuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.