Interpretare vis in care vezi cum arde o padure

0
5806
Interpretare vis in care vezi cum arde o padure

Interpretarea viselor in care vezi cum arde o padure releva in buna masura schimbari ale statutului tau sau schimbari dramatice de situatie.

Uneori mai semnifica si noi inceputuri, noi sanse sau noi cunostinte in viata ta.

Daca visezi ca esti intr-o padure care arde s-ar putea ca in viata reala sa ti se schimbe statutul definitiv, o sa aiba loc transformari mari la locul de munca sau in casa, se poate sa ai divergente majore cu persoanele cu care esti in contact, este foarte posibil ca inca de pe acum sa te gandesti la o schimbare de directie in viata ta deoarece lucrurile se infunda si nu mai vezi un viitor la fel de luminos ca si la inceput.

Daca visezi ca treci pe langa o padure mare care arde atunci s-ar putea ca in viata reala sa asisti la o mare schimbare in apropierea ta insa fara sa te afecteze pe tine in mod special sau in mod direct.

In aceasta ipostaza este foarte posibil sa vezi cum intregi decoruri se transforma in jurul tau, se poate ca firma sau compania la care lucrezi sa se restructureze din temelii, sa se schimbe programe de lucru sau viziuni de afaceri pe termen lung.

Asemenea vis uneori mai este asociat si cu miscarile mai ample ale societatii, este posibil sa aiba loc unele meetinguri sa manifestatii ale oamenilor in general sau ale unor categorii profesionale.

o padure care a ars

Daca visezi ca arde o padure si se mistuieste in totalitate atunci s-ar putea ca in realitate sa asisti la reformarea unui intreg sistem de valori sau schimbarea unui intreg sistem social si inlocuirea lui cu altul.

Citește și:  Interpretare vis in care fugi de un vulcan care erupe

Sunt posibile in acest caz transformari de substanta care te pot afecta si pe tine la un moment dat. S-ar putea sa iti schimbi viziunea de ansamblu asupra unui lucru din viata ta, se pot schimba raporturile sociale si uneori familiale.

Daca visezi aceasta scena se poate ca in curand sa se iveasca primele semne ca lucrurile incep sa se reaseze pe noi fundamente.

Visul in care vezi cum arde o padure se poate sa semnifice schimbarea ta ca si persoana in anumite imprejurari sociale. De exemplu, daca in realitate esti o persoana care tocmai te afli in plin proces de recunoastere al carierei sau iti croiesti un statut sau o cale mai speciala atunci visul reflecta conflictele de care o sa ai parte in aceste imprejurari si se pare ca nu vor fi putine.

Visul te anunta ca te poti astepta la rivalitati de durata si conflicte destul de urate cu alte persoane, sugereaza faptul ca drumul pe care ai ales sa mergi este presarat cu spini, te poti astepta la piedici majore, capcane si rautati din partea multora, sau in mod special din partea celor carora le sufli norocul de sub nas.

Daca visezi asa ceva este un semn ca in viata reala o sa ai o aventura in adevaratul sens al cuvantului, situatii incendiare si schimbatoare iti vor impodobi calea spre succes. De asemenea, astfel de scena aparuta in vis mai semnifica si esecuri multe dar si noi oportunitati de a reinvia anumite teluri pe care le urmaresti de foarte mult timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.