Pietre pretioase pentru Scorpion

0
1614
Acvamarinul

Zodia Scorpion este o zodie de apa, un Semn zodiacal feminin, guvernat de planeta Marte. Nativii din Scorpion sunt foarte energici, curajosi, indrazneti, plin de vitalitate, cu o puternica personalitate dar si foarte impulsivi si uneroi egoisti. Spiritul razbunator, violent si nervozitatea sunt, de asemenea, caracteristici ale Scorpionului.

In randurile care urmeaza va vom prezenta cele mai importante pietre pretioase pentru Scorpion.

Persoanele nascute sub incidenta acestui semn zodiacal sunt pasionale, ceea ce face ca pietrele pretioase care guverneaza aceasta zodie sa fie in mare parte de culoare rosie. Cu toate acestea, una dintre cele mai importante pietre pretioase pentru zodia Scorpion este acvamarinul, aceasta fiind considerata un adevarat talisman pentru nativii din Scorpion. Culoarea acvamarinului este verde-albastrui avand un aspect cu adevarat deosebit. Se spune ca aceasta piatra pretioasa are un puternic rol protector asupra Scorpionilor si, mai mult decat atat, imbunatateste relatiile cu cei din jur, crescand atata capacitatea intelectuala, cat si capacitatea de a comunica.

Citește și:  Primele planete in casa a III-a

O alta piatra pretioasa destinata nativilor din Scorpion este coralul. Aceasta are culoarea potrivita zodiei datorita faptului ca sugereaza pasiunea, stimuland-o in acelasi timp. Mai mult decat atat, coralul este o piatra pretioasa care stimuleaza imaginatia, creativitatea, inspiratia, este aducatoare de noroc, energie, veselie, ratiune si concentrare. Este perfecta pentru cei care sustin examene sau teste importante, dar si pentru cei mare merg la intalniri de afaceri si nu numai.

Hematit

Hematitul reprezinta o alta piatra pretioasa specifica nativilor zodiei Scorpion. Este o piatra pretioasa aducatore de noroc insa are numeroase beneficii si asupra organismului, ajutand la vindecarea problemeleor sistemului circulator. Se spune despre aceasta piatra pretioasa ca aduce norocul in dragoste si bani.

O piatra care ajuta la alungarea gandurilor negre si la gasirea rapida a unor solutii atunci cand nativii se afla in impas este jadul. Iar cei care simt ca nu se mai regasesc din punct de vedere spiritual, pot purta cu incredere cristalul de stanca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.