Interpretare vis in care produci bani falsi

0
878
Interpretare vis in care produci bani falsi

Interpretarea viselor in care produci bani falsi reflecta in mare masura situatii in care nu o sa poti sa iti desfasori normal o activitate, nu o sa ai posibilitatea de a-ti atinge un scop deoarece caile sau persoanele pe care le alegi ca si parteneri sunt nepotrivite.

Daca visezi ca produci bani falsi inseamna ca in viata reala iti pui prea mari sperante in judecata ta, crezi prea mult in persoanele cu care te insotesti indiferent daca este vorba despre o afacere sau o alta intreprindere personala, visul este un semn ca trebuie sa te pregatesti mai bine in ideea unui obiectiv.

Daca visezi ca produci bani falsi s-ar putea ca in curand sa ai de-a face cu persoane necinstite care sa te traga intr-o directie gresita si din care cu greu o sa mai poti reveni.

Visul reflecta o situatie neconforma, o iluzie intr-o oarecare masura, reprezinta posibilitatea de a te insela in legatura cu un aspect sau cu o persoana de incredere.

Daca in viata reala doresti sa te implici intr-o afacere de anvergura atunci visul este un semn ca nu ti-ai ales bine colaboratorii, s-ar putea intampla sa te traga pe sfoara la un moment dat.

bani falsi

In situatia in care visezi ca produci bani falsi s-ar putea sa urmeze o perioada destul de nefasta in ceea ce priveste castigurile tale, o sa ai pagube si lipsuri, vor urma niste certuri in casa si in general nemultumirile iti vor produce insatisfactii si dureri de cap.

Daca visezi ca produci bancnote false atunci este posibil ca in viata reala sa primesti vesti destul de proaste in legatura cu anumite calatorii pe care ti le-ai propus, se pare ca nu vor mai avea loc din motive diverse.

Citește și:  Interpretare vis în care ți se fură banii și obiectele de valoare din casă

Totodata visul este si un semn de suspiciuni pe care le ai vis a vis de anumite persoane care te vor invita sau iti vor propune unele lucruri. In aceasta situatie este bine sa te gandesti mai mult daca o sa accepti sau nu anumite propuneri deoarece visul semnifica o stare de tristete pe care o vei avea in curand.

In cazul in care visezi ca produci monede false atunci in realitate o sa ai situatii neplacute din partea unor persoane care te vorbesc de rau desi nu exista motive reale care sa stea la baza barfelor. Visul acesta prefigureaza vorbe multe si rautati gratuite din partea unora insa mai semnifica si faptul ca tu ai putea sa intri intr-o discutie contradictorie si sa spui lucruri neadevarate despre cineva iar apoi o sa regreti amarnic.

Daca visezi ca produci bancnote multe si care sunt false atunci in viata reala te iluzionezi ca o sa poti avansa pe scara sociala, iti faci ganduri desarte ca o sa poti obtine un loc de munca bine platit sau un statut de vaza. Visul in aceasta ipostaza semnifica faptul ca in scurt timp o sa ramai deceptionat(a) din cauza ca o sa faci demersuri pentru a te inalta pe scara ierarhica insa fara succes. Visul prevesteste o multime de ipostaze neplacute in care o sa fii dat(a) la o parte si accederea intr-un plan superior o sa iti fie stopata brusc de catre cineva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.