Interpretare vis in care apare un carabus

0
2997
Interpretare vis in care apare un carabus

Interpretarea viselor in care apare un carabus. Atunci cand visezi un carabus inseamna ca vei fi cautat de prieteni foarte sinceri si devotati, care te ajuta la nevoie. Daca visezi o ceata de carabusi care stau sau ii vezi mergand inseamna la fel ca vei primi vizita unor prieteni buni, iar daca pierzi un carabus inseamna ca vei pierde si un prieten bun, fie de tot, deci va muri, fie pur si simplu acesta se va indeparta de tine.

Acelasi lucru se aplica si daca vezi un carabus venind spre tine si anume, te cauta prieteni devotati, care isi fac griji pentru tine, iar daca il vezi zburand inseamna ca vei avea parte de o mare pierdere sentimentala.

De multe ori carabusii din vis reprezinta si harnicie, un suflet nobil, al tau sau al celor care te inconjoara, faptul ca oamenii din preajma ta sunt mereu acolo cand ai nevoie de ei si te sprijina in tot ceea ce vrei sa faci.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o potcoava

Totodata cand visezi un carabus mai inseamna si ca e posibil sa fii o persoana mai inceata, mai meticuloasa, care insa isi face treaba foarte bine, nu se da inlaturi de la muncile grele, dimpotriva le ia pe toate incet si le finalizeaza la perfectie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.