Interpretare vis in care apare o cruce

0
10417
Interpretare vis in care apare o cruce

Interpretarea viselor in care apare o cruce. Atunci cand visezi o cruce inseamna ca vei trai in plina armonie si vei avea un viitor bun. Crucea reprezinta de fapt chiar simbolul linistii, al ordinii spirituale, chiar daca adesea este interpretata ca fiind un simbol al cumpenii in viata, care va decide viitorul. Astfel ca se da un semn de curaj pentru a pune capat unei situatii de moment si pentru a pasi in viitor.

Atunci cand visati ca va rugati in fata unei cruci inseamna ca veti primi un dar iar daca visati ca aveti o cruce rasturnata inseamna moarte. Daca visati ca purtati o cruce inseamna ca veti scapa de un pericol, iar o cruce de aur inseamna bucurie.

Crucea de regula reprezinta liniste, triumf, daca ea este acoperita insa, reprezinta moarte in familie, daca este aruncata pe jos, deasemenea, reprezinta deces iar daca duci o cruce inseamna ca esti ajutat sa scapi de un mare pericol.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un episcop

Crucea de lemn simbolizeaza fericire, cand visezi ca iti faci cruce inseamna ca vei regreta foarte tare unele certuri fara fundamente o cruce impletita cu flori inseamna ca vei avea parte de fericire in casnicie iar o cruce in casa inseamna cinste de om mare.

cruce

O cruce care indica estul inseamna moarte, una care indica nordul inseamna urcare, crucea care indica sudul reprezinta coborare iar crucea care indica vestul reprezinta oscilatie in atitudinile tale.

O cruce in drum daca iti apare in vis inseamna veste buna iar una infipta in pamant inseamna ca vei lua o hotarare importanta. Cand visezi ca ingenunchezi in fata unei cruci inseamna ca vei avea parte de un botez iar daca visezi o cruce ce atarna la gatul unui episcop inseamna ca sperantele ti se pot realiza.

Cand visezi ca porti o cruce inseamna si pericol iar atunci cand este rasturnata inseamna ca poti scapa dintr-o incurcatura foarte mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.