Soarele în relație cu Luna

0
490
Soarele in relatie cu Luna

Soarele în conjuncție cu Luna, deci atunci când au aceeași longitudine cerească, indiferent în ce zodie ar avea loc aceasta, indivizii vor fi profund marcați de caracteristicile acelei zodii, iar dacă nu se cunoaște ascendentul cu certitudine, atunci persoana respectivă poate fi foarte ușor confundată cu semnul acela la ascendent. Astfel că și în casa în care va avea loc conjuncția respectivă, rolul pe care îl va avea în viitorul persoanei cu pricina va fi esențial și primordial.

Dacă această conjuncție a Soarelui cu Luna are loc în Casa I, deci în Casa Vieții și a Personalității, nativul va fi caracterizat de un egoism fără margini, care niciodată nu se va apropia de oameni, numai în cazul în care va putea trage foloase de la ei. În casa a VII-a, deci în Casa Colaborării și a Asocierii, nativul nu se va preocupa de nimic, singura relație pe care o va avea, va fi cel mai probabil doar cu partenerul de viață.

Dacă această conjuncție are loc în Casa a X-a, deci în Casa Realizărilor și a Carierei, atunci nativul va fi în stare să sacrifice orice numai de dragul unei dorințe de a avansa în viața publică, de a progresa în carieră. În casa a XII-a, Casa Peștilor, a Sacrificiului și a Izolării, această conjuncție va da o foarte mare patimă pentru alcool.

Dacă se află în Casa a III și a IX-a, acestea fiind a comunicării și fraților, respectiv a înțelepciunii și filosofiei, atunci nativul va avea o inteligență ascuțită și călătorii mereu favorabile, pline de profit.

În casa a II-a, Casa Valorilor și a Resurselor, individul va avea avere bună, mai ales în cazul în care se află și în aspect bun cu Jupiter. Însă dacă Soarele realizează o conjuncție cu Luna sub trei grade, atunci se poate manifesta și o mare scădere a energiei, iar în cazul în care coincide cu eclipsa, efectul va fi de izbandă asupra morții, însă lipsa totală de vitalitate.

Persoanele născute sub aceste semne astrale pot fi reci, nepăsătoare, distante, apatice, iar în momentul în care este Luna Nouă, se vor simți foarte prost. Astfel că pe lângă toate acestea, conjuncția Soarelui cu Luna poate în general să slăbească organismul uman, fiind un context defavorizant, mai ales pentru că nu oferă o stare foarte luminoasă spiritului.

Poziția este destul de critică, mai ales dacă ținem seama de faptul că cele mai importante astre ale cerului sunt împreunate, ele fiind totodată și iluminariile, însă așa cum am precizat foarte mult contează casa și zodia sub semnul cărora se va desfășura întreaga lor activitate.

În plus, dacă Mercur sau Venus se vor afla în acea casă sau zodie, fie ambele, fie doar una singură, se va manifesta o foarte mare stare de dezechilibru, iar în semnele de foc, emoțiile vor fi puternic activate, în semnele de apă sentimentele capată putere și susceptibilitate, iar în cele de aer se poate manifesta o răceală la nivel mental ori versatilitate, cât și multe toane, capricii. În semnele de pământ se vor manifesta foarte multe greutăți și stagnare.

Citește și:  Semnificația horoscopului natal

Din păcate, chiar dacă le conștientizăm, aceste pericole în niciun caz nu vor putea fi evitate, ca și atunci când am ști că vom avea un accident cu mașina și nu mai conducem sau nu ne mai urcăm în mașină. Acestea dau pur și simplu stare, sunt parte din noi și ne înrădăcinează în propria noastră ființă.

Soarele în opoziție cu Luna sub semnul nașterii unui individ înseamnă nenoroc în viață, multe obstacole, aducând cu sine o serie de întârzieri, așteptări, piedici în calea împlinirii viselor, dorințe desarte, așteptări îndelungate.

Chiar și energia, spiritul vital va avea de pătimit din această poziție, sănătatea va fi subrezită, nativii nu trebuie în niciun caz să încerce să devină populari deoarece totul se va întoarce împotriva lor, iar onoarea trebuie păzită foarte bine, având mereu diplomatie în relațiile cu semenii, multă grijă, mai ales când vine vorba de relațiile cu superiorii.

Soarele în trigon cu Luna declară succes în foarte multe direcții în viața nativului, ajută la îndeplinirea dorințelor și a viselor, dă multă ambiție și prosperitate, în timp ce aspirațiile vor fi împlinite cu rapiditate. Pe lângă toate acestea, la toate eforturile depuse, se va manifesta mult succes, nativul va avea parte de recunoaștere, de multă apreciere, iar aceste urmări vor da nativului un plus de energie, de vitalitate. Și în plan sentimental se va obține mult succes deoarece modul de exprimare al sentimentelor este deschis, clar și va aduce multă admiratie.

Soarele în aspect favorabil cu Venus aduce multă blândețe, pace și liniște în suflet cât și în viață. La nivelul trăirilor lăuntrice, nativul va fi foarte afectuos și va dori să vadă numai partea plină a paharului atât în activitățile sale cât și la oameni. Apare și dragostea față de artă, nativul având un spirit artistic, perindându-se numai prin locuri elegante, împrejurări rafinate.

Soarele și Luna, cei doi luminători cosmici, au fost mereu subiecte de fascinație în mitologie, religie și astrologie. Ei reprezintă forțele yin și yang ale universului, lumină și întuneric, masculin și feminin.

În astrologie, Soarele reflectă esența noastră, identitatea și ego-ul, în timp ce Luna guvernează emoțiile, instinctele și subconștientul. Când aceste două corpuri cerești intră în relație, ele creează o sinergie cosmică care influențează modul în care ne manifestăm și reacționăm în fața diferitelor situații din viață. Studierea relației dintre ele poate oferi perspective profunde asupra propriei noastre naturi și a modului în care ne raportăm la lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.