Interpretare vis in care apar multi oameni dezbracati

0
8440
Interpretare vis in care apar multi oameni dezbracati

Interpretarea viselor in care apar multi oameni dezbracati se refera in primul rand la goliciunea ta si la faptul ca te simti deconspirat(a) sau anumite aspecte ascunse ale personalitatii tale sunt vizibile.

Daca visezi multi oameni dezbracati atunci exista o mare posibilitate de a te simti vulnerabil(a) in ceea ce priveste anumite activitati, sau anumite secrete bine pastrate sa iasa la iveala.

Visul in genere poate transmite fel de fel de sentimente, daca ai un sentiment de repulsie cand vezi asa ceva atunci se poate ca in realitate sa descoperi niste lucruri inedite care nu iti vor fi pe plac, o sa afli secrete ce te vor deranja.

Totodata, visul in care vezi multa lume dezbracata poate sa anunte ca unele din activitatile tale ce nu prea iti fac mare cinste vor aparea la lumina si in vazul tuturor, visul este un semnal care atrage atentia la actiuni ilicite sau dezonorante, exista o mare posibilitate ca ele sa fie publice in scurt timp.

Visul mai simbolizeaza in acelasi timp si acceptarea adevarului, probabil in curand o sa ai de-a face cu noi informatii in ceea ce ii priveste pe altii si o sa fi nevoit(a) sa accepti lucrurile asa cum sunt, fie ca iti convine fie ca nu.

In alte interpretari se spune ca un asemenea vis este ca o lectie care te invata sa nu iti mai fie teama sau rusine de vulnerabilitatile tale sau de incertitudinile care iti provoaca anxietate.

oameni dezbracati

Daca visezi multa lume dezbracata pe strada atunci in viata reala trebuie sa dai dovada de mai multa incredere si tarie, nu trebuie sa te temi de ce vor spune altii, mergi pe drumul tau indiferent de parerile altora si accepta-ti lacunele cu onoare.

Citește și:  Interpretare vis in care esti inconjurat de oameni pitici

Visul in care apar multi oameni dezbracati poate sa sugereze si faptul ca ai un secret bine ascuns, nu doresti in ruptul capului ca cineva sa afle de acea taina, simti frustrare si teama la gandul ca cineva te-ar putea da de gol.

In alta ordine de idei visul cu multi oameni dezbracati poate sa ilustreze ca esti prea critic(a) la adresa celorlalti, tinzi sa ii supui pe altii la fel de fel de observatii mai mult sau mai putin oportune, trebuie sa inveti sa accepti pe fiecare asa cum este fara prea multe observatii si aluzii.

Daca visezi multi oameni dezbracati si ai un sentiment de calm si dezinteres atunci in viata reala o sa nimeresti intr-o situatie mai delicata si o sa te confrunti cu opozitia sau criticile altora insa nu o sa-si lase prea mult amprenta asupra ta, o sa te lase rece, cu alte cuvinte o sa treci cu succes de intrigile si micile rautati ale celor din preajma ta.

Visul in care apar multi oameni dezbracati in casa ta poate sa anunte niste mici confruntari domestice intre membrii ai familiei in care se vor pune pe masa toate faptele si se vor judeca. In aceasta ipostaza este de asteptat ca sa urmeze adevarate tratative si schimbari de raporturi si de sentimente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.