Soarele in relatie cu Luna

0
339
Soarele in relatie cu Luna

Soarele in conjunctie cu Luna, deci atunci cand au aceeasi longitutidine cereasca, indiferent in ce zodie ar avea loc aceasta, indivizii vor fi profund marcati de caracteristicile acelei zodii, iar daca nu se cunoaste ascedentul cu certitudine, atunci persoana respectiva poate fi foarte usor confundata cu semnul acela la ascendent. Astfel ca si in casa in care va avea loc conjunctia respectiva, rolul pe care il va avea in viitorul persoanei cu pricina va fi esential si primordial.

Daca aceasta conjunctie a Soarelui cu Luna are loc in Casa I, deci in Casa Vietii si a Personalitatii, nativul va fi caracterizat de un egoism fara margini, care niciodata nu se va apropia de oameni, numai in  cazul in care va putea trage foloase de la ei. In casa a VII-a, deci in Casa Colaborarii si a Asocierii, nativul nu se va preocupa de nimic, singura relatie pe care o va avea, va fi cel mai probabil doar cu partenerul de viata.

Daca aceasta conjunctie are loc in Casa a X-a, deci in Casa  Realizarilor si a Carierei, atunci nativul va fi in stare sa sacrifice orice numai de dragul unei dorinte de a avansa in viata publica, de a progresa in cariera. In casa a XII-a, Casa Pestilor, a Sacrificiului si a Izolarii, aceasta conjunctie va da o foarte mare patima pentru alcool.

Daca se afla in Casa a III si a IX-a, acestea fiind a comunicarii si fratilor respectiv a intelepciunii si filosofiei, atunci nativul va avea o inteligenta ascutita si calatorii mereu favorabile, pline de profit. In casa a II-a, Casa Valorilor si a Resurselor, individul va avea avere buna, mai ales in cazul in care se afla si in aspect bun cu Jupiter. Insa daca Soarele realizeaza o conjunctie cu Luna sub trei grade atunci se poate manifesta si o mare scadere a energiei, iar in cazul in care coincide cu eclipsa, efectul va fi de izbanda asupra mortii, insa lipsa totala de vitalitate.

Persoanele nascute sub aceste semne astrale pot fi reci, nepasatoare, distante, apatice, iar in momentul in care este Luna Noua, se vor simti foarte prost. Astfel ca pe langa toate acestea, conjunctia Soarelui cu Luna poate in general sa slabeasca organismul uman, fiind un context defavorizant, mai ales pentru ca nu ofera o stare foarte luminoasa spiritului. Pozitia este destul de critica, mai ales daca tinem seama de faptul ca cele mai importante astre ale cerului sunt impreunate, ele fiind totodata si iluminariile, insa asa cum am precizat foarte mult conteaza casa si zodia sub semnul carora se va desfasura intreaga lor activitate.

Citește și:  Astrologia la indieni

In plus daca Mercur sau Venus se vor afla in acea casa sau zodie, fie ambele, fie doar una singura, se va manifesta o foarte mare stare de dezechilibru, iar in semnele de foc, emotiile vor fi puternic activate, in semnele de apa sentimentele capata putere si susceptibilitate, iar in cele de aer se poate manifesta o raceala la nivel mental ori versatilitate cat si multe toane, capricii. In semnele de pamant se vor manifesta foarte multe greutati si stagnare.

Din pacate, chiar daca le costientizam, aceste pericole in nici un caz nu vor putea fi evitate, ca si atunci cand am sti ca vom avea un accident cu masina si nu mai conducem sau nu ne mai urcam in masina. Acestea dau pur si simplu stare, sunt parte din noi si ne inradacineaza in propria noastra fiinta.

Soarele in opozitei cu Luna sub semnul nasterii unui individ inseamna nenoroc in viata, multe obstacole, aducand cu sine o serie de intarzieri, asteptari, piedici in calea implinirii viselor, dorinte desarte, asteptari indelungate. Chiar si energia, spiritul vital va avea de patimit din aceasta pozitie, sanatatea va fi subrezita, nativii nu trebuie in nici un caz sa incerce sa devina populari deoarece totul se va intoarce impotriva lor, iar onoarea trebuie pazita foarte bine, avand mereu diplomatie in relatiile cu semenii, multa grija, mai ales cand vine vorba de relatiile cu superiorii.

Soarele in trigon cu Luna declara succes in foarte multe directii in viata nativului, ajuta la indeplinirea dorintelor si a viselor, da multa ambitie si prosperitate, in timp ce aspiratiile vor fi implinite cu rapiditate. Pe langa toate acestea la toate eforturile depuse, se va manifesta mult succes, nativul va avea parte de recunoastere, de multa apreciere, iar aceste urmari vor da nativului un plus de energie, de vitalitate. Si in plan sentimental se va obtine mult succes deoarece modul de exprimare al sentimentelor este deschis, clar si va aduce multa admiratie.

Soarele in aspect favorabil cu Venus aduce multa blandete, pace si liniste in suflet cat si in viata. La nivelul trairilor launtrice nativul va fi foarte afectuos si va dori sa vada numai partea plina a paharului atat in activitatile sale cat si la oameni. Apare si dragostea fata de arta, nativul avand un spirit artistic, perindandu-se numai prin locuri elegante, imprejurari rafinate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.