Interpretare vis în care apare o bomboană

0
6466
Interpretare vis in care apare o bomboana

Atunci când visezi că mănânci bomboane înseamnă că te-ai certat cu cineva și acum vreți să faceți pace.

Vrei să te împaci, să stabiliți o relație de prietenie mult mai profundă, să spui cuiva vorbe dragastoase, poate cuiva din familie sau poate chiar partenerului de viață.

Bomboanele din vis reprezintă adesea faptul că cineva te va sprijini din pura sinceritate, din dorința de a te ajuta, de a-ți face bine.

Atunci când un bărbat visează că mănâncă bomboane, înseamnă că va avea o serie de probleme pe care trebuie să încerce să le rezolve singur.

Însă dacă o femeie visează că mănâncă bomboane, înseamnă că ea va avea parte de momente distractive, plăcute alături de o persoană de sex opus.

bomboane

Dacă visezi că primești cadou o bomboană, înseamnă că cineva va cocheta foarte tare cu tine, îți va face avansuri, dorind să te cucerească.

Bomboanele în vise pot simboliza plăceri simple, bucurii sau recompense pentru eforturile tale. Ele pot reflecta dorința ta pentru micile indulgențe din viața reală sau satisfacția de moment.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un desert (dulce / pustiu)

Desigur, visul la o singură bomboană poate fi diferit de a visa la o abundență de dulciuri. De exemplu, un vis plin de dulciuri sau prăjituri poate avea legătură cu excesul sau cu nevoia de a te răsfăța.

Dacă ești curios despre astfel de vise mai opulente, te-ar putea interesa și interpretarea visului în care apar multe dulciuri sau prăjituri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.