Interpretare vis in care vezi in casa soareci sau sobolani

3
14688
Interpretare vis in care vezi in casa soareci sau sobolani

Interpretarea visului in care vezi in casa soareci sau sobolani face trimitere la foarte multe lucruri si simboluri insa in general reprezinta dusmani si pagube. Asta in general deoarece interpretarea spetelor diversifica si nuanteaza foarte mult aspectele legate de acest vis.

Se spune ca daca visezi cum iti umbla sobolani prin casa inseamna ca te pandesc dusmani rai, necrutatori. Trebuie sa te feresti de necazuri si sa iti pazesti casa cu strasnicie. Se mai zice ca sobolanii reprezinta si nestatornicia, plecarea dintr-un loc in altul fara a prinde radacini si fara a strange avere.

Daca in vis iti apar sobolani pe care ii fugaresti sau ii prinzi e un semn ca vei reusi sa te aperi de dusmani. Mai simbolizeaza caracterele urate, oameni care iti fac viclenii pe la spate, sau preacurvie. Daca te ataca in casa ta inseamna prieteni falsi te care trebuie sa te pazesti. Daca in vis iti apar soareci in casa inseamna ca pot sa iti apara pierderi banesti, niste mici pagube in casa, prevestesc de asemenea si o perioada mai austera pentru familie.

Ca si in cazul sobolanilor, soarecii mai pot simboliza si dusmani, persoane apropiate care te necajesc ori care incearca sa iti puna piedici in afaceri. La fel de bine s-ar putea sa fie chiar membrii ai familiei tale si sa nu iti dai seama. In cazul in care visezi ca ii prinzi sau fugi dupa ei atunci este un semn ca ti-ai dat seama despre cine este vorba si vei scapa de neajunsuri.

Citește și:  Interpretare vis in care ti se fura banii si obiectele de valoare din casa

soarece in casa

Daca ii vezi in vis cum iti rod scaunele sau masa inseamna pagube si furturi care o sa iti afecteze sporul casei. In cazul in care ii vezi rozandu-ti canapeaua atunci inseamna intrigi marunte care iti vor afecta linistea casei. In unele traditi, dimpotriva, soarecii reprezinta castiguri de bani si sanatate buna, prosperitate si fericire.

Simbolizeaza un hot doar daca il vezi in preajma unei gauri din podea sau din perete. Mai reprezinta si o femeie infidela cu care te-ai incurcat si din partea careia iti vei auzi vorbe neplacute. Mai simbolizeaza si o femeie prefacuta si denaturata care iti va intra in casa, sau o amica cu intentii ascunse, o femeie de care trebuie sa te feresti.

In alte interpretari a vedea soareci in casa inseamna vesti bune si vizite de la prieteni, inseamna petrecere reusita alaturi de prieteni si familie. Daca in vis prinzi un soricel inseamna ca te vei imprieteni cu o fata sau cu o femeie sau chiar te vei casatori. Daca vezi ca omori un soricel in vis atunci nu e un semn promitator, mai ales daca omori unul alb, deoarece se spune ca ti-ai pierdut logodnica(ul), sau ai dat cu piciorul norocului.

Daca ii vezi in vis fugind spre usa e un semn care anunta musafiri neasteptati, iar daca ii vezi catarandu-se pe geam inseamna ca te barfesc vecinii. In cazul in care visezi ca se urca pe tine soricei multi si de diferite culori e un semn ca nu esti hotarat in legatura cu o afacere.

3 COMENTARII

  1. Am visat ca mergeau soaricii prin casa dar eu eram bucuros , familia mea ñu erau speriata.
    CE puate insemna?

  2. Am visat f mulți șoareci( și mari și mici)care mă musca dar i-am înlăturat pana la urma . Ce poate însemna acest vis?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.