Interpretare vis în care vezi în casă șoareci sau șobolani

3
15220
Interpretare vis in care vezi in casa soareci sau sobolani

Interpretarea visului în care vezi în casă șoareci sau șobolani face trimitere la foarte multe lucruri și simboluri, însă în general reprezintă dușmani și pagube. Asta în general, deoarece interpretarea acestui vis diversifică și nuanțează foarte mult aspectele legate de acesta.

Soareci și șobolani apar adesea în visele noastre atunci când ne confruntăm cu teamă, anxietate sau cu situații care ne scapă de sub control. Aceste animale pot fi simboluri complexe care variază de la o cultură la alta și de la o persoană la alta.

Dacă visul tău implică soareci sau șobolani în cantități mari, s-ar putea să fie util să explorezi și alte tipuri de vise similare. De exemplu, dacă ai avut un vis în care apare o invazie de soareci și nu poți scăpa de ei, află mai multe aici pentru a înțelege mai bine ce îți transmite subconștientul.

sobolan

În unele culturi, soareci și șobolani sunt văzuți ca semne ale prosperității, în timp ce în altele sunt considerați vestitori ai ghinioanelor sau bolilor. Prin urmare, este important să ne gândim la contextul în care aceste animale apar în visul nostru și la emoțiile pe care le-am simțit, pentru a ajunge la o interpretare cât mai aproape de realitate.

Se spune că dacă visezi cum îți umblă șobolanii prin casă înseamnă că te pandesc dușmani răi, necruțători. Trebuie să te ferești de necazuri și să-ți păzești casa cu strășnicie. Se mai zice că șobolanii reprezintă și nestatornicia, plecarea dintr-un loc în altul fără a prinde rădăcini și fără a strânge avere.

Dacă în vis îți apar șobolani pe care îi fugărești sau îi prinzi, este un semn că vei reuși să te aperi de dușmani. Mai simbolizează caracterele urâte, oameni care îți fac viclenii pe la spate sau preacurvie.

Dacă te atacă în casa ta, înseamnă că ai prieteni falși de care trebuie să te păzești. Dacă în vis îți apar șoareci în casă, înseamnă că pot să apară pierderi banesti, niște mici pagube în casă, prevestesc de asemenea și o perioadă mai austeră pentru familie.

Citește și:  Interpretare vis în care împuști pe cineva și nu moare

Ca și în cazul șobolanilor, șoarecii mai pot simboliza dușmani, persoane apropiate care te necăjesc sau care încearcă să-ți pună piedici în afaceri. La fel de bine s-ar putea să fie chiar membri ai familiei tale și să nu-ți dai seama. În cazul în care visezi că îi prinzi sau fugi după ei, atunci este un semn că ți-ai dat seama despre cine este vorba și vei scăpa de neajunsuri.

Dacă îi vezi în vis cum îți rod scaunele sau masa, înseamnă pagube și furturi care o să-ți afecteze sporul casei.

În cazul în care îi vezi ronțăindu-ți canapeaua, atunci înseamnă intrigi mărunte care îți vor afecta liniștea casei.

În unele tradiții, dimpotrivă, șoarecii reprezintă câștiguri de bani și sănătate bună, prosperitate și fericire.

soarece in casa

Simbolizează un hoț doar dacă îl vezi în preajma unei găuri din podea sau din perete. Mai reprezintă și o femeie infidelă cu care te-ai încurcat și din partea căreia îți vei auzi vorbe neplăcute. Mai simbolizează și o femeie prefăcută și denaturată care îți va intra în casă, sau o prietenă cu intenții ascunse, o femeie de care trebuie să te ferești.

În alte interpretări, a vedea șoareci în casă înseamnă vești bune și vizite de la prieteni, înseamnă o petrecere reușită alături de prieteni și familie. Dacă în vis prinzi un șoricel, înseamnă că te vei împrieteni cu o fată sau cu o femeie sau chiar te vei căsători.

Dacă vezi că omori un șoricel în vis, atunci nu este un semn promițător, mai ales dacă omori unul alb, deoarece se spune că ți-ai pierdut logodnica(ul) sau ai dat cu piciorul norocului.

Dacă îi vezi în vis fugind spre ușă, este un semn care anunță musafiri neașteptați, iar dacă îi vezi cățărându-se pe geam, înseamnă că te barfesc vecinii.

În cazul în care visezi că se urcă pe tine șoareci mulți și de diferite culori, este un semn că nu ești hotărât în legătură cu o afacere.

3 COMENTARII

  1. Am visat ca mergeau soaricii prin casa dar eu eram bucuros , familia mea ñu erau speriata.
    CE puate insemna?

  2. Am visat f mulți șoareci( și mari și mici)care mă musca dar i-am înlăturat pana la urma . Ce poate însemna acest vis?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.