Interpretare vis in care primesti un inel de logodna

1
27794
Interpretare vis in care primesti un inel de logodna

Interpretarea viselor in care primesti un inel de logodna se refera in general la loialitate si atasamentul fata de cineva sau de o idee pe care o urmezi.

Daca visezi ca primesti un inel de logodna atunci te asteapta vesti bune se spune, o sa ai intalniri placute si o sa stabilesti relatii foarte trainice.

Visul reflecta faptul ca o sa te dedici in intregime unui proiect mai amplu sau o sa pui tot sufletul intr-o relatie de prietenie.

Daca visezi ca primesti un inel de logodna si il pui pe alt deget decat pe inelarul de la mana stanga poate sugera nerespectarea unei promisiuni sau a unei intelegeri avute cu cineva. Daca cumva in realitate te bazezi pe astfel de intelegeri cu cineva o sa ai surprize neplacute.

Daca visezi ca primesti un inel de logodna impodobit cu o piatra frumoasa simbolizeaza noroc neasteptat, implinirea unei dorinte, semnifica multa sansa in lupta cu problemele mari. In aceasta ipostaza visul este un semn de victorie, de izbanda, poate sa reprezinte finalul unei mari incercari in urma careia vei iesi invingator(oare).

Pentru persoanele feminine un asemenea vis reprezinta de asemenea aspecte foarte pozitive, poate la urma urmei sa fie un semn de cerere in casatorie sau legarea unei prietenii foarte trainice, in orice caz reflecta un eveniment deosebit si frumos, cu implicatii de natura sentimentala.

inel de logodna

In alte interpretari se spune ca a primi un inel de logodna semnifica renuntarea la suspiciuni intr-o relatie, respectiv fata de sotul, sotia, amant, amanta, daca te-ai certat in urma cu ceva timp si au ramas dubii referitoare la fidelitatea partenerului(ei) atunci visul este un semn de impacare si clarificare a tuturor aspectelor dubioase.

Citește și:  Interpretare vis in care ai un frate sau sora dar in realitate nu ai

In cazul in care recunosti persoana care iti ofera inelul de logodna in vis, de regula ar trebui sa fie o persoana de sex opus, atunci este de asteptat ca persoana respectiva sa iti faca o marturisire sincera si sa incepeti o relatie bazata pe incredere totala.

Daca iti pui inelul pe degetul aratator atunci exprima angajamentul de a-ti lua in serios o treaba, poate sugera faptul ca urmeaza sa iei o decizie personala importanta cu ajutorul cuiva de a te focaliza pe niste aspecte esentiale din viata ta, o sa te impui cu hotarare si o sa iti urmezi ideea sau interesul pana la capat.

Daca visezi ca primesti un inel de logodna si il pui pe degetul mijlociu atunci este posibil sa iti dai seama in sfarsit de responsabilitatea pe care o ai fata de cineva sau ceva si sa te dedici serios.

Daca in vis primesti un inel de logodna si il pui pe degetul inelar s-ar putea ca in realitate sa faci un parteneriat in conditii mai speciale cu o persoana si sa ai rezultate pozitive ce decurg din aceasta intelegere.

In cazul in care iti pui inelul primit pe degetul mic s-ar putea ca in scurt timp sa incepi o relatie foarte interesanta cu cineva deosebit, indica comunicarea excelenta mai ales pe teme spirituale si intelectuale.

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua ! Am visat in seara de sf.Andrei ca dansam imtr-o multime de oameni si o femeie cu o rochie verde mai inchis mi-a zambit , m- a prins de mana si am continuat hora . Tot in acea seara am visat ca eram intr-o biserica in care erau 2 preoti catolici si inelul de logodna se afla pe degetul unuia din ei . Persoana careia trebuia sa-i dau inelul era o iubita cu care am refuzat sa ma casatoresc acum 22 de ani . Am chemat-o in balcon si i-am spis ingrijorat unde este inelul de logodna . Poate sa ma lamureasca cineva care cunoaste bine aceste semne din vis , ce ar putea reprezenta ? Multumesc .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.